Božična dekoracija, ki vam je pisana na kožo

Božična dekoracija, ki vam je pisana na kožo

Praznični december nudi veliko priložnosti za druženje. Decembra nas obišče veliko »dobrih mož«. Veliko je možnosti za praznovanje. Boste tudi vi okrasili dom? Božična dekoracija naj bo pripravljena za druženje in po vašem okusu.

Božična dekoracija naj bo pripravljena za druženje in naj bo v stilu (Vir: EV).

Kako se pripraviti na obiske sorodnikov ta december?

Nikar se ne obremenjujte preveč, da se ne boste znašli pod pritiskom. V tem primeru se boste samo preveč iztrošili. Uživajte v vsakem druženju, pa ne glede na to, ali se dogaja pri vas, ali dogodek gosti kdo drug.

Vsako druženje pri vas doma zahteva nekaj priprav, kasneje pa tudi nekaj pospravljanja. Da boste maksimalno izkoristili decembrsko vzdušje je najbolje, da si dom uredite tako, da boste vedno pripravljeni na več obiskov.

Božična dekoracija – minimalističen stil

Morda niste najbolj naklonjeni bogatim božičnim okraskom, ali boste letos preprosto izbrali manj okraskov. Ne glede na razlog, minimalističen stil okrasitve ta december naj bo namenjen:

 • Druženju – pripravite vaš prostor tako, da bo namenjen druženju. Pripravite dodaten prostor za sedenje, prinesite v jedilnico več stolov, raztegnite mizo.

 • Zimski okraski – pripravite okraske, ki spominjajo na zimo, tako boste lahko takšno okrasitev ohranili vse do spomladanskega čiščenja.

 • Slaščice – namesto okraskov po stanovanju, na katerih se nabira prah, lahko nastavite posode z bonboni, tako boste poskrbeli, da bo dom okrašen in hkrati mamljiv za obiskovalce.

Tradicionalen božič

Ste velik ljubitelj božiča ali bi letos prav posebej želeli odeti vaš dom v božične okraske? Izberite tradicionalni stil – zelena smreka in rdeče pentlje.

 • Kamin – če imate svoj kamin, ga očistite, prinesite drva in nekje ob njem pripravite prostor, kjer lahko postavitev božično drevo, darila, božičkove nogavice, mizico z domačimi keksi… Če kamina v hiši nimate obstaja več načinov, kako lahko kamin pripravite: kupite tapeto in jo nalepite na steno, pripravite lahko kartonast kamin…

 • Lučke – osvetlitev prostora je zelo pomembna in božične lučke lahko naredijo prav posebno vzdušje. Napeljite lučke, kjerkoli vam to dopušča prostor in imate na razpolago vtičnice: po oknih, okrog vrat, po omarah…

»One color« – prevladujoča ena barva

Je čas da letos zablestite v enem stilu? Opremite svoj dom v eni barvi. Katero boste izbrali letos? Izberite komplementarni barvi, da boste z izborom barv dosegi pravi stil.

 • Bela barva – prikazuje sneg, izberite belo smreko, bele okraske. Dodajte modre lučke.

 • Vse v zlatem. Zlat stil je izjemno priljubljen decembrski stil in izraža pravo eleganco. Prav tako je velika izbira okraskov in dodatnega materiala na voljo v zlati barvi.

 • Siva. Prav tako priljubljena je srebrna oz. siva barva. Dodajte ji še vijolične okraske in bodite v stilu.

Božična dekoracija v bleščicah

Elegance ni nikoli dovolj. Sploh ne v prazničnih časih božiča. Božična dekoracija v bleščicah je lahko izredno elegantna. Izberite bleščice, kristale in pripravite vse »sparkly«.

Najboljša božična darila

Pripravite tudi najboljša božična darila. Za to vam seveda ni treba tekati po trgovskih centrih. Dolgi in temni večeri so idealni za nakupovanje prek spleta. V spletni trgovini Luniks.si boste našli božična darila za vsakogar:

Prebrskajte našo spletno trgovino in pridobite odlične ideje za darila za božič.

Specite kekse

Dolgi večeri v novembru in decembru nas pripravijo tudi do tega, da spečemo kakšne dobrote:

 • Medenjake,

 • Strojne kekse,

 • Kruh s suhim sadjem…

Prednosti drobnega peciva so predvsem v tem, da kar nekaj časa ostane in ga imamo tako vedno na razpolago za obiske, da se posladkajo. Uživajte z vašimi najbližjimi ta božič.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Izberite