Darila za božič imajo svoj namen

Darila za božič imajo svoj namen

Ko iščete darila za božič najprej pomislite, v kakšnim odnosom ste s prejemnikom sporočila. Izberite takšno, da bo pokazalo svoj pravi namen.

Kaj sporočajo darila za božič?
  • Če iščete božično darilo za prijatelja, mu boste morda s sporočilom želeli izraziti hvaležnost, da vam stoji ob strani, da vas razume, da ga cenite.

  • Darilo za sodelavca bo morda izražalo spoštovanje, da cenite njegov trud in trdo delo ter da ste veseli, da se lahko zanesete nanj.

  • Za ljubljeno osebo boste morda izbrali božično darilo, s katerim boste izrazili svojo ljubezen in občudovanje.

  • Ko izbirate božično darilo za starše lahko izkažete hvaležnost in kako cenite vse, kar so naredili za vas.

Božična darila naj izražajo vašo naklonjenost osebi, pri tem ni potrebe po razkazovanju obilja.

Ideje za božična darila

Ideje za božična darila lahko je običajno najtežje poiskati. Morda je bolje, da na obdarovanje gledamo skozi sporočilo, ki ga želimo predati osebi, ki jo obdarujemo. Tako bo izbira darila veliko lažja.

Mar mi je zate

Pravijo, da fotografija pove več kot 1000 besed. Morda darilo pove še več. Ko podarite darilo osebi povejte, koliko vam vajin odnos pomeni.

Ljubim te

Ko izbiramo darilo za svojega partnerja je pomembno, da se le-to razlikuje od drugih daril. Če ne spadate med pare, ki si vzame čas za negovanje odnosa, potem so prazniki zelo pomembni za izkazovanje ljubezni. Nikar torej ne vzemite partnerja za samoumevnega. Potrudite se pri iskanju darila zanj, razložite tudi, zakaj ste to darilo izbrali in predvsem ne pozabite povedati, koliko vam pomeni.

Vedno se lahko zaneseš name

Če je oseba imela težko obdobje je vedno dobro, da ji poveste, da ji stojite ob strani in se lahko zanese na vas. To so besede, ki jih potrebuje vsak v težkem obdobju, pa ne glede na toliko, koliko ima prijateljev.

Spodbujam te

Novo leto je čas zaobljub in prav je, da se takrat osebe na tej poti zaobljub spremlja. Nekdo se loti novega posla, nekdo novega hobija, spet nekdo osebne preobrazbe…ne glede na izbrani cilj lahko podarite darilo, s katerim sporočate, da jih spodbujate in jim želite, da cilj dosežejo.

Ostani kot si

Vse premalokrat si povemo, da takšni kot smo, smo super. Vse se spreminja in vedno znova pričakujemo veliko drug od drugega. Včasih je lepo slišati, da ti nekdo reče »Takšen/takšna kot si, si super.«

Želim ti veliko sreče

Ne pozabite na odraščajoče otroke, ki jih ne morete več razveseliti s kider jajčko, saj so preveliki, a niso še samostojni in pravzaprav ne veste, kaj bi jim podarili. Ali pa prijatelju, ki ima pomembno prelomnico v življenju. Zaželite jim srečo.

Preglejte zanimiva darila na luniks.si

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite