Po izvirna darila za najstnike na spletno trgovino Luniks.si

Po izvirna darila za najstnike na spletno trgovino Luniks.si

Najstniška leta prinašajo veliko sprememb, zato je zares naporno biti najstnik. A najti primerna darila za najstnike je lahko še težje. Kaj kupiti najstniku, da ne bo zavil z očmi?

Nakit

V najstniškem obdobju je poleg velikih sprememb tudi veliko prostora za druženje. Plesi ob zaključku šolanja, praznovanje rojstnih dni, veliko pričakovanje 18-ega rojstnega dne, vozniški izpit,… Takšna prelomna obdobja vedno ostanejo v spominu. Verižica s čudovitim biserom in imitacijo perle, ki sveti v temi se bo podala k vsaki priložnosti.

Fotografija: Nakit, ki razveseli vsako najstnico (vir fotografije: Luniks.si)

Modna oblačila

Poleg nakita bo mladostnike razveselilo darilo, ki je modno in v njihovem stilu. Seveda je izbira takšnega darila zelo široka, zato je pomembno, da se pred nakupom takšnega darila malce pozanimate o stilu najstnika. Modne kavbojke, obutev, torba…

Krtača za sušenje las

Mehka krtača za sušenje las. Takšne krtače so zelo priljubljene, saj si hitro oblikujejo hitro frizuro, medtem, ko se češejo. Prav tako so enostavne za prenašanje, v primerjavi s fenom.

Tehnologija – odlična darila za najstnike

Kar nekaj tehnoloških stvari je nepogrešljivih pri najstnikih:

Komuniciranje prek tehnologije si današnji najstniki več ne morejo predstavljati, zato se pozanimajte, ali že imajo selfie lučko za na telefon in selfie obroč. Selfie lučka je majhna, priročna za prenos in jo punce lahko uporabljajo pri ličenju, na splošno pa se uporablja pri fotografiranju sebe. Fotografije so tako lepše, brez temnih območij. Različni načini osvetlitve (nizko, srednje, visoko), bo poskrbelo za pravo svetlobo v vsakem trenutku.

Fotografija: Darila za najstnike na Luniks.si (vir fotografije: EV)

Vse več najstnikov ustvarja razne spletne vsebine: od priprave hrane, plesov, ličenja, športa, potovanja… Svetilka – selfie obroč zagotavlja, da bodo fotografije in videi izjemno kakovostni ne glede na svetlobo v sobi ali vreme. 3 barvne temperature – bela, naravna, topla, bodo poskrbele za vedno lepo enakomerne videe.

Izberite gaming tipkovnico, ki jim jo bodo zavidali vsi prijatelji. Računalnik se uporablja vsestransko – od dela za šolo, do gledanja priljubljenih oddaj, do igranja iger. Poleg tipkovnice so v kompletu še slušalke, miška, podloga za miško.

Ker ima že skoraj vsak najstnik prenosni telefon, bo odlično darilo za najstnika tudi povečevalnik zaslona mobilnega telefona. Le-ta jim bo omogočil spremljanje spletne vsebine na večjem zaslonu. Visokokakovostni materiali pa bodo poskrbeli za njihovo dobro počutje ob spremljanju vsebine.

Doživljajske izkušnje

Še vedno najboljše darilo so lepi trenutki z najbližjimi in seveda nepozaben izlet: doživljajski park, vodni park, zip line…

Prevozna sredstva in zaščita

Vse bolj priljubljeni so danes skiroji oz. elektirčni skiroji in takšno darilo bo razveselilo vsakega najstnika. Pri vožnji s kolesom, skuterjem ali skirojem je treba skrbeti tudi za njihovo varnost. Zato bodo zaščitna sredstva vedno dobrodošla (čelada, luči, svetilke…).

Vprašajte strokovnjake

O tem, kaj je najboljše darilo za najstnika je seveda najboljše povprašati strokovnjake – kar njih.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite