10 idej za darila za rojstni dan po pošti

10 idej za darila za rojstni dan po pošti

Presenetite z darilom kar po pošti. Pošiljanje darila za rojstni dan po pošti je v zadnjem času postalo kar priljubljeno, saj so priložnosti za druženje včasih redkejše, pa tudi zato, ker želimo presenetiti  slavljenca/slavljenko. Predstavljamo vam top 10 idej za darila za rojstni dan po pošti.

Fotografija: Darilo za rojstni dan po pošti poskrbi za prav prijetno presenečenje (Vir: EV).

 1. Pripravljeni paketi

Ko pošiljamo darila za rojstni dan po pošti je pomembno, da razmišljamo o takšnih darilih, ki bodo varno prispela. Izberite že pripravljena paketna darila oz. darilne sete. Takšna darila so že dobro pakirana, slavljenca pa bo razveselil set daril. Izberite darilni set za ženske ali darilni set za moške.

 1. Personalizirana darila

Personalizirana darila je treba vnaprej dobro organizirati, da bodo prispela pravi čas. Majice z napisi ali sliko, gravirana skodelica, knjiga s posvetilom, izvezena brisača ali steklenica za vodo. Bodite kreativni, darilo lahko izdelate tudi sami.

 1. Zabavna darila za rojstni dan po pošti

Praznovanja rojstnih dni, poroke in druga druženja imamo zelo radi, saj omogočajo veliko smeha. Zakaj se ne bi nasmejali tudi, ko pošiljamo darila po pošti. Zabavni toaletni papir, skodelica… Rojstni dan je dan za veselje in praznovanje. Izberite zabavna darila za rojstni dan po pošti.  

 1. Voščilnica in razvajanje

Voščilnica z izbranim verzom in bonom za razvajanje je zelo lepo, intimno darilo. Včasih je preprosto treba poskrbeti za razvajanje telesa in duha, tako, da vse druge skrbi vsaj za nekaj trenutkov postanejo nepomembne. Voščilnico lahko izdelamo tudi sami, to da darilu še posebno vrednost.

 1. Uporabna darila rojstni dan

Uporabna darila za rojstni dan, ki jih bo slavljenec/slavljenka prejela po pošti bodo delovala zares premišljeno. Na primer: steklenica za vodo, planerji, uporabna torbica ali nahrbtnik, posoda za shranjevanje…

 1. Darila za prosti čas

Podpirajte slavljenca pri njegovih hobijih:

 • šport,

 • kuhanje,

 • ročna dela,

 • potovanje,

 • delo z računalnikom,

 • vrt.

Iščete uporabno darilo za moškega? Izberite večnamensko orodje, ogrinjalo za britje, posodo za prigrizke z držalom za telefon. Uporabna darila bodo prišla prav, na njih se ne bo nabiral prah, zato jih bo vsakdo vesel.

V spletni trgovini Luniks.si, so na voljo tudi različna uporabna darila za ženske – večnamenska posoda, športna oprema, izdelki za prosti čas.

 1. Darila za dom

Dom daje neizmerno veliko možnosti za izbiro različnih daril. Izberemo lahko darilo za kopalnico, darilo za kuhinjo, morda kaj za pred hišo ali za vrt. Dom nenehno spreminjamo in obnavljamo, zato bodo takšna darila vedno dobro sprejeta. Difuzor zraka, copati, posoda za shranjevanje, dozirnik mila, ura…

 1. Tehnologija

Tehnologija se spreminja iz trenutka v trenutek, zato lahko vsako darilo s področja tehnologije pomeni le dobre odzive. Izdelki s področja tehnologije so odlična darila za najstnike in za odrasle.

 1. Darila za lepoto

Priročno žepno ogledalo, masažer, set za negovanje brade za moškega ali pribor za urejanje nohtov za ženske. Darila za lepoto bodo razveselile ženske in moške.  

 1. Darila za zaljubljene

Iščete darilo za obletnico, valentinovo ali le želite presenetiti partnerja oz. partnerko in izkazati ljubezen. Privoščita si kakšno zabavno darilo za zaljubljene.

Kako izbrati primerno embalažo?

Darila za rojstni dan po pošti naj imajo primerno embalažo za pošiljanje po pošti. V tem primeru dajte prednost varnosti pošiljke pred izgledom. Lahko dodate kakšno lepo notranjo embalažo (npr. zavijete darilo) in ga nato zapakirate v škatlo za pošiljanje po pošti.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Izberite