25 idej ko iščete zanimiva darila za ženske

25 idej ko iščete zanimiva darila za ženske

Zanimiva darila za ženske se skrivajo na vsakem koraku. Treba je samo malce prisluhniti ali opazovati žensko, ki jo boste obdarili. Pomembno je, da darilo malce prilagodite glede na priložnost. Na primer darila za gospodinjstvo ne bi bila najbolj primerna za kakšno obletnico poroke ali ob okroglem jubileju, lahko pa so super darilo z prijateljico. Darilo za rojstni dan tudi lepo zapakirajte, kajti to še posebej izraža, da ste se potrudili zanjo.

Preverite zanimiva darila za ženske na luniks.si (vir: EV)
 1. Komplet za osebno nego – dober izgled in dobro počutje se prične z redno nego. Komplet za osebno nego bo vedno lepo uporabno darilo za ženske.

 2. Pripomoček za kuhanje – vsak izdelek, s katerim se lahko pohitri ali olajša kuhanje, je odlična ideja za darilo za žensko. Pazite seveda, da boste takšno darilo izbrali za pravo priložnost. Ni vsaka priložnost primerna za tovrstno darilo.

 3. Ustvarjanje spominov – ste skupaj doživeli kakšne lepe spomine? Izdelajte lepo knjigo spominov, ali uokvirite lepo fotografijo.

 4. Sezonska oblačila – top trendovska oblačila bodo vedno razveselila vsako žensko.

 5. Ličila – ličila so potrošni material, zato nov paket ličil vedno pride prav.

 6. Nakit – ura, zapestnica, prstan, verižica…zagotovo narišejo nasmeh na obraz.

 7. Parfum – preverite, katere so najnovejše blagovne znamke parfumov? Zagotovo si vsaka želi čim večjo zbirko parfumov.

 8. Modna torbica – usklajenost modnih dodatkov z vsakim videzom je zelo pomembna. Nova torbica v omari zato ne bo nikoli odveč

 9. Kulinarično doživetje – zdrava prehrana v lepem ambientu vedno navduši.

 10. Potovanje – naj bo krajše ali daljše potovanje – vedno si je treba vzeti čas za oddih.

 11. Torbica za potovanje – dobra organizacija pri pakiranju je vedno najboljša izbira vsake ženske. Torbica s katero bodo stvari še bolj organizirane bo vedno dobrodošla.

 12. Aplikacija za urejanje fotografij – če rada redno objavlja fotografije na družbenih omrežjih, potem jo boste z aplikacijo za urejanje fotografij povsem navdušili.

 13. Naročnina na njeno priljubljeno revijo – kaj jo navdušuje: vrt, moda, duhovnost? Plačajte ji letno naročnino na njeno najljubšo revijo.

 14. Dodatki za dom – kot so okrasne blazine, osvežilci za zrak, vaze…

 15. Blazina za jogo – ne glede na to, ali je zelo aktivna športnica, ali samo rekreativka. Morda sploh ne telovadi, ampak vsak mora skrbeti za dobro počutje: meditacija, izvajanje vaj za zdravo hrbtenico…

 16. Prenosni lonček za kavo ali smoothie – naš hiter tempo življenja nam včasih onemogoča, da imamo v vsakem trenutku ob sebi dobro kavo ali osvežilen sadni napitek.

 17. Kovček ali nahrbtnik za potovanje – potovanja so izjemno prijetna, če se na njih dobro pripravimo. Kakršna koli torbica, s katero si lahko olajšamo potovanje vedno pride prav.

 18. Vstopnica za gledališče – obisk popularne gledališke predstave je vedno odlična ideja.

 19. Sončna krema – kakovostna sončna krema je primerna za vsak letni čas. Poleti na splošno, pa tudi pozimi, ko se sploh ne zavedamo škodljivih sončnih žarkov.

 20. Personalizirana skodelica – včasih se nam zdi skodelica tako običajno darilo, a nikar ne pozabimo, da se dan vedno prične s skodelico dobre kave oz. čaja. Izberite ji kaj lepega in ji polepšajte jutra doma ali v službi.

 21. Powerbank station – pripomoček za polnjenje telefona je »must« v vsaki torbici.

 22. Razvajanje v SPA – lahko jo presenetite s kakšnim novim razvajanjem, lahko pa ji podarite bon za razvajanje v njenem najljubšem salonu.

 23. Urejanje nohtov in masaža dlani/stopal – pravijo, da so roke prvi pokazatelj starosti ženske, tako da, tudi če že ima svojo kozmetičarko za urejanje nohtov, jo lahko razveselite z dodatno sproščujočo masažo za roke/noge.

 24. Poseben tretma za nego obraza – pomagajte ji premagati vsakdanji stres in ji privoščite sproščujoč tretma za obraz. Zares lepo darilo za žensko.

 25. Super živila – košara super živil ji bo povedala, da vam je mar zanjo in njeno dobro počutje.

Preverite zanimiva darila za ženske v naši spletni trgovini.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Izberite