Kako načrtovati nakup popolnega darila?

Kako načrtovati nakup popolnega darila?

Pripravljate popolna darila za prihajajoče praznike? Izbira popolnega darila lahko marsikomu prinaša veliko skrbi.

Načrtujte nakup darila vnaprej

Iskanje primernega darila je kot iskanje dobrih idej. Če čakamo na njih, jih bomo težko dočakali, kajne? Bodite pozorni na to, kaj kdo razlaga. Na primer, prijateljica je pravkar pogledala prispele reklame v nabiralniku in vidi zanimiv pribor za peko.

Vaš svak razlaga o odprtju nove restavracije in ga zanima kakšna je hrana. Preverite, če imajo darilne bone za večerjo v dvoje. Pozorni bodite na to, kakšne predmete imajo znanci radi doma: fotografije, rože, dodatke v gospodinjstvu, modne dodatke… Navdih za darila lahko najdete kjerkoli.

Luniks.si – darila za vsako priložnost in za vsak žep (Vir foto: EV)

Povprašajte

Seveda ni potrebe po pretiranem analiziranju vsakega posameznika. Preprosto lahko povprašate kaj si nekdo želi. Seznam lahko pripravite skupaj in se pri tem prav zabavate. Darila so izraz čustev, hvaležnosti, so izkaz pozornosti. Ni potrebno da so vedno presenečenje. Včasih, ko nekoga dobro poznamo, pravzaprav vemo potrebuje. S tem mu bomo olajšali kakšno opravilo, pomagali pri uresničitvi želja.

Personalizirana darila

Trend je vsekakor v tem, da so darila prilagojena posamezniku. S tem izkažemo, da smo pri izbiri imeli v mislih ravno to osebo. V danšnjem hitrem tempu nam pogosto manjka prav želja po tem, da smo vidni. Da ni vse tako industrijsko. Vse bolj prihajajo v ospredje ročno izdelani predmeti (torbice, oblačila, dodatki za dom…).

Praktična darila

V trenutkih večjih obdarovanj so praktična darila še kako dobrodošla. Samo spomnite se, kolikokrat ste za novo leto prejeli zanimiva, a popolnoma neuporabna darila. Seveda ste se jih razveselili, kmalu zatem pa niste vedeli kam z njimi. Razmišljajte torej praktično – ali bo obdarovanec lahko uporabil darilo več kot enkrat?

Darila do 10 eur

Pogosto imamo ob božičnih-novoletnih praznikih zgornjo mejo stroškov za darila. Preglejte našo spletno stran, kjer imamo darila do 10 eur. Tako lahko poskrbite, da bodo vaša darila prilagojena posamezniku, obenem pa znotraj zastavljenih finančnih okvirjev.

Izberite pameten obesek za ključe (bel zanjo in črn zanj), izvirna ideja za darilo je tudi angel varuh, ki ga nosimo v žepu (na ključih, telefonu, denarnici…) in v primeru nevarnosti z njim vklopimo alarm ter tako poskrbimo za klic na pomoč.

Darila za najmlajše

Za najmlajše lahko izberete silikonski slamici, ki sta priročno pakirani in primerni za večkratno uporabo. Sta varni za uporabo v prehrani, nimata vonja in sta popolnoma brez okusa. Ne vsebujeta nevarnih kemičnih dodatkov ali drugih strupenih materialov. Z uporabo silikonskih slamic, ki jih lahko uporabljamo večkrat prispevamo tudi k manjšemu onesnaževanju.

Iščete zanimivo darilo, ki ga ne najdete ravno v vsaki trgovini? Preizkusite neverjetno drsečo žogo, ki je odlična ideja za igro v hiši. Igrača ponuja raznovrstne načine igranja in zato je odličen spremljevalec v prostem času. Gre za ovalno žogo s črno-belim vzorcem nogometne žoge. Žoga sveti nežno svetlobo v rdeči, roza in modri barvi.

Iščete zanimiva darila za najmlajše? (Vir fotografije: luniks.si)

Iskanje zanimivih daril naj bo zabava

Vsekakor imejte v mislih dejstvo, da katerokoli darilo boste izbrali, bo obdarovanca razveselilo. Izbire je veliko. Pomembno je, da obdarovanje ne postane breme. Naj bo to prijetno opravilo. Tako iskanje primernega darila, kot obdarovanje. Uživajte. Naučite se tudi sprejemati darila in se ne obremenjujte s pomenom. Vsak se potrudi po svojih najboljših močeh. Posredujte povezavo spletne strani luniks.si vašim znancem. Morda jim bo kaj všeč in takoj boste imeli darilo.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite