Izbirate darilo za fanta? Kaj mu želite sporočiti?

Izbirate darilo za fanta? Kaj mu želite sporočiti?

Sta še sveže zaljubljena in iščete darilo zanj? Ali sta že dolgo zvezi in se želite posebej izkazati pri pripravi darila zanj? Darilo za fanta naj bo osebno izbrano. Darila simbolizirajo naklonjenost. Na nek način nam dajejo možnost, da sporočimo nekaj, česar z besedami ne moremo izraziti. Poglejmo nekaj simboličnih sporočil daril.

Fotografija: Darilo za fanta naj bo osebno izbrano (Vir: EV)

Parfum je zelo osebno darilo

Parfum spada med zelo osebno darilo. Izbira pravega parfuma je namreč povezana s tem, da partnerja dobro poznamo. Ne samo kakšni vonji so mu všeč, ampak tudi, kako se določeni vonji podajo njegovi koži.

Izvirno darilo zanj

Vsak ima nek hobi, nekaj kar rad počne… Če vam uspe ugotoviti, katero darilo bo izjemno izboljšalo prosti ali delovni čas vašega partnerja, boste s tem pokazali, da se zavedate njegovih potreb, da spoštujete njegov način življenja. Npr. stojalo za telefon, organizator ali drugo izvirno darilo zanj…

Organizirajte dogodivščino

Zelo dobro sprejeta darila so tista, ki nas povežejo. Organizirajte vama izlet, na katerem se bosta posvetila drug drugemu in se ga bosta spominjala še dlje časa. Posnemita kakšno skupno fotografijo in jo kasneje uokvirite. Tako bosta delila, nekaj kar je samo vajino in vaju bo povezovalo še dolgo.

Hrana in pijača

Čeprav pogosto podarjamo vino kakšnim znancem ali poslovnim partnerjem, je lahko hrana odlično darilo zanj. Pogosto se zgodi, da je rojstni dan poln obiskov, klicev in sporočil, zato lahko fantu na ta dan podarite posebej izbrano steklenico vina (npr. letnico ko sta se spoznala, letnico njegovega rojstnega dne…). Ob tem pa ga povabite na posebej izbrano večerjo. Izberite restavracijo, ki pripravlja hrano, ki jo ima zares rad. Naj bo to vajin večer.

Romantična darila za fanta

Čas, ki ga preživimo skupaj z ljubljeno osebo je neprecenljiv. Nikar pa ne pozabimo na darila, ki si jih podarjamo samo v razmerju in vajin odnos naredijo edinstveni. Romantična darila za fanta lahko dodatno začinijo vajin odnos.

Običajno so moški tisti, ki ženske presenetijo z darilom, a tudi moški potrebujejo občutek, da so ljubljeni in zaželeni. Rojstni dan je idealna priložnost, ko mu ljubezen lahko izkažete na tak način. Za podarjanje romantičnih daril svojemu partnerju je primeren katerikoli dan.

Darilo, s katerim sporočite, da ga zares poznate

Ko smo v zvezi, spoznamo o svojem partnerju stvari, ki so res samo njegove. Na primer, kaj je njegov prvi jutranji ritual, morda kakšno kavo pije zjutraj, kakšne kosmiče ima rad. Podarite mu darilo, s katerim bodo ti rituali postali zanj še prijetnejši.

Fotografija: Izvirno darilo zanj (Vir: Luniks.si)

Če rad prepeva v tušu, mu podarite vodoodporen zvočnik, ki ga bo lahko poslušal v kopalnici. Če ob jutranjih kosmičih rad prebere novice, mu bo prav prišla posoda za prigrizke z držalom za telefon. Takšne majhne pozornosti bodo pokazale, da vam je zanj res mar.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite