Ali obstaja popolno darilo za materinski dan?

Ali obstaja popolno darilo za materinski dan?

Vsaka mama si zasluži, da se jo prav vsak dan, 365 dni v letu, zasipava z ljubeznijo. In če ne gre drugače, si vsaj za materinski dan skupaj privoščimo kakšno kosilo, izlet in mami podarimo majhno pozornost. 

Materinski dan – dan, ko je mama v središču pozornosti

Ne glede na to, v kakšni vlogi nastopate (sin, hči, mož, drugi član družine, vnuk ali vnukinja) lepo je, da se na materinski dan posvetimo potrebam mame. Konec koncev, mama večji del v letu skrbi za potrebe različnih družinskih članov. Pogosto tudi če ni vključena posredno, običajno nudi največjo čustveno oporo.

Koliko časa si vzame mama zase? Koliko se posveti svojim potrebam? Velikokrat od mame pričakujemo, da se posveti drugim, zato ji za materinski dan dajmo možnost, da je mama v središču pozornosti.

Fotografija: Darilo za materinski dan (vir: EV)

Uporabna darila za materinski dan  

Za materinski dan je darilo že to, da otroci poskrbijo za vsakdanja opravila, brez da se jih na to opomni. Prav tako, da mami na materinski dan ni treba kuhati.

Če želite mami izkazati več pozornosti, ji za materinski dan podarite darilo za osebno nego:

Električni brusilni aparat za manikuro in pedikuro. Vsaka ženska je rada urejena. Mamam pogosto zmanjka časa za urejanje, zato jim raznoliki lepotni pripomočki lahko še kako pridejo prav. Tako vedno izgledajo urejeno in se dobro počutijo v svoji koži. 

Mehka krtača za sušenje las. Sušilnik in ravnalnik las je zelo priljubljen izdelek, saj lahko mama namesto treh pripomočkov uporabi enega. Tako ima vedno urejeno frizuro, ki si jo uredi v nekaj trenutkih. Še posebej vesela bo, ko si bo lase lahko uredila na dopustu, saj je krtača primerne velikosti za na pot.

Unikatna darila za materinski dan

Ustvarite unikatno darilo za materinski dan. Izdelajte vazo, cvetlični lonček, morda kupite lonček za kavo brez vzorca in ga okrasite po svojih idejah. Za unikatna darila včasih potrebujete kakšno dobro idejo ali več časa za ustvarjanje. Morda vam lahko kakšno idejo dajo naslednja zanimiva darila:

5D diamantni mozaik, ki ga lahko izdelate sami ali podarite mami, če ji je takšno ustvarjanje blizu. Če imate majhne otroke lahko skupaj ustvarite otroška darila za materinski dan.

– Če je vaša mama tista, ki rada pokrpa oblačila in ima vedno pripravljen pribor za šivanje, ji lahko le-tega dopolnite s paketom za izdelavo in uporabo plastičnih zaponk. Pribor je v lični odlagalni škatlici tako da je zelo priročen, mama pa pri svojih opravilih še hitrejša.

Darilo za dobro počutje

Podarite mami za materinski dan darilo ob katerem bo izboljšala svoje počutje:

Fotografija: TaoTronics aroma difuzor shallow (vir: Luniks.si)

  • vakuumski masažer za razgradnjo maščob in hkrati za boljši pretok krvi v koži

  • masažna blazina za zmanjšanje bolečin v sklepih, okrevanje po poškodbah, za boljšo kakovost spanja.

Se sprašujete, kaj podariti mami za materinski dan? Potrebujete nasvet pri nakupu darila za materinski dan? Pišite na [email protected].

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite