Kako izbrati popolno darilo za moškega?

Kako izbrati popolno darilo za moškega?

Izbrati primerno darilo za moškega je vsekakor izziv. Prav tako pa nam je v veliko zadovoljstvo, ko moškega razveselimo.

Vrste daril

Kako polepšati dan poslovnemu kolegu, prijatelju, znancu, sorodniku, sinu, partnerju… z izbiro primernega darila? Razmislite o hobijih, interesih, starosti, vašem odnosu in namenu, ki ga darilo za moškega lahko izraža.

Preglejmo nekaj kategorij daril:

– oblačila,

– trajna darila, kot so umetniška dela,

– družabne igre,

– praktična darila kot so poslovni rokovniki, aparati, pisala…

– kulinarična doživetja,

– adrenalinska doživetja.

Iščete darilo za moškega? (Vir fotografije: EV)

Kaj potrebuje?

Naj bo darilo za moškega zabavno, uporabno ali presenečenje. Vsekakor preverite, kaj potrebuje. Morda lahko z darilom rešite kakšno težavo.

Ali redno obiskuje fitnes in ga kaj boli – morda lahko to težavo rešite z masažerjem. Se bo v kratkem udeležil kakšnega dogodka in potrebuje kaj elegantnega- pas, novo denarnico, manšetne gumbe?

Kakšni so njegovi interesi

Obdarovanje moškega je zelo prijetno opravilo, saj je na voljo zares veliko idej. Najprej razmislite kakšno ima osebnost in nato poiščite nekaj, kar ustreza tem interesom.

Vedno pridejo v poštev kakšne vstopnice za športne dogodke, kino. Letna naročnina na revijo, ki sovpada z njihovim hobijem. Če ima avtomobil je vedno zanimiva oprema za avtomobil. Če se ukvarja s športom oprema za šport.

Zabavno darilo za moškega

Zabavna tehnika, kot so prenosni zvočniki, prenosni radiji, morda stare plošče če ima predvajalnik za plošče.

Aparat za kavo, pripomoček za zlaganje perila, brivnik, ravnalec brade… Morda je zbiralec in ga presenetite z modeli za sestavljanje.

Darilo za moškega v službi

Obdarovanje v službi je odvisno od posameznega kolektiva in se precej razlikuje med posameznimi timi. Ponekod se obdarujejo vsak posebej, ponekod darilo kupijo skupaj. Na izbiro vplivajo starost, položaj, hobiji, značaj moškega, odnosi in tradicija, ki so se razvili v ekipi.

Kaj kupiti vašemu partnerju?

Darila za partnerja so zelo pomembna, saj lahko z njimi izrazimo naklonjenost in dodatno izboljšamo odnos. Ta darila naj bodo skrbno izbrana. S tem se bo počutil lepo, vajin odnos pa bo še trdnejši.

Izberite kolonjsko, ki jo ima rad ali kakšno novost. Načrtujte skupne počitnice, pri tem upoštevajte kraj, ki je partnerju zares pri srcu ali se že dolgo odloča, da ga obišče. Organizirajte vse do potankosti in priskrbite še kakšno presenečenje na dopustu.

Ne povezujte vrednosti darila s ceno

Vse kar šteje je namen. Bo besedah naših babic ali prababic, se včasih niso obdarovali. Slavili so god in takrat je bila kakšna pesem, objem ali voščilo povsem dovolj. V večjih meščanskih družinah so starši otrokom kupili kakšno darilo. Vsekakor je važen namen.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite