Ali obstaja primerno darilo za moškega, ki ima vse?

Ali obstaja primerno darilo za moškega, ki ima vse?

Se vam zdi, da kupujete darilo za moškega, ki ima vse? Še sreča, da so želje ljudi neomejene. Rojstni dan je lahko trenutek, ko izpostavite svojo kreativnost.

Fotografija: Iščete darilo za moškega, ki ima vse? (Vir: EV)

Uporabno darilo za moškega

Nova kolekcija parfuma ali nov kos oblačila v garderobi vedno pride prav. Moški imajo pravzaprav radi uporabna darila. Pri podarjanju uporabnih daril pazite, da so del njegovega stila. Če niste prepričani kakšne barve puloverjev nosi ali kakšen ovratnik mu je všeč, še prebrskajte kakšno idejo. Uporabno darilo za moškega lahko najdete na različnih področjih: šport, zabava, tehnologija…

Majn je več

Ali kupiti več manjših daril ali usmeriti pozornost na eno darilo? Če kupujete več daril zanj se zavedajte, da posamezna darila lahko izgubijo svoj namen. Zato je morda v takšnem primeru dobro, da je set daril, ki jih podarjate, smiselno povezan (na primer: oprema za računalnik, ali vinski komplet…)

Darilo za moškega – set za računalnik

Kakršna koli zabavna tehnologija je vedno dobrodošla. Dodatni pripomočki za delo z računalnikom so vedno odlično darilo za moškega. Nizkoprofilna membranska tipkovnica z osvetlitvijo bo njegov hobi popeljala na naslednjo raven. Pa naj gre spremljanje dokumentarcev, igranje iger, urejanje fotografij. Dodajte temu še nastavljivo miško z LED osvetlitvijo, tako si bo lahko nastavil delovanje miške glede na svoje potrebe za delo z računalnikom.

Pivsko darilo

Darilo za moškega, ki ima vse lahko poiščete v kategoriji pivska darila. Gre za darila, ki povezujejo družbo in so praktično nepogrešljiva na vsakem dogodku. Lahko vas spomni na kakšen skupen trenutek, lahko pa bo to darilo nepogrešljivo na vajinem naslednjem skupnem izletu.

Igranje kart ali šaha v dobri družbi prijateljev je za moške neprecenljivo. Ob tem je seveda prav prijetno popiti kak kozarec vina. Družabna igra kot je šah bo vedno odlična ideja za darilo za moškega.

Komplet za tek

Podarite mu darilo za spodbujanje njegove fizične aktivnosti. Tekaški pas in športna zapestnica.

Fotografija: Po zanimivo darilo za moškega na luniks.si (Vir: luniks.si)

Za športno aktivnost je športni pas zelo priročen, saj omogoča lažje izvajanje aktivnosti brez skrbi za hranjenje stvari. Fleksibilni pas omogoča shranjevanje telefona, denarja, kartic. Prav tako ima izhod za slušalke. Odličen za izvajanje športnih aktivnosti, sprehoda, potovanje. Pametna športna zapestnica pa omogoča spremljanje aktivnosti – štetje korakov, prehojena razdalja, porabljene kalorije, merjenje srčnega utripa…

Napredna tehnologija

Izbira darila za moškega, ki ima vse, je pravzaprav lahko zelo enostavno, če ima moški več časa za spremljanje novosti. Na primer brezžični polnilnik IQ s stojalom in svetilko, ki hitro napolni mobilni aparat. Brezžični polnilnik je navadno združljiv z vsemi napravami, ki omogočajo brezžično polnjenje. Silikonsko stojalo omogoča, da se nastavi stojalo pod udobnim kotom.

Pripravljanje darila zanj naj bo izvirno

Včasih je pripravljanje darila zanj bolj zabavno, kot samo darilo. Sploh če ste slavljenca že navadili na uporabno darilo, kot je dobro vino ali konjak. Lahko ga presenetite s steklenico, v kateri pa se pravzaprav skriva dežnik. Takšno darilo bo uporabno, hkrati pa bo ob podarjanju darila poskrbljeno za veliko merico smeha.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite