Darilo za moškega za 40 let

Darilo za moškega za 40 let

40-ti rojstni dan je zelo pomembna prelomnica. Najbolj ustvarjalna leta za moškega in prvi že doseženi uspehi. Običajno je to obdobje, ko so moški že ustvarili prve uspehe in imajo ustaljeno družbo in družino ali so v ustvarjanju družine. Ko izbirate darilo za moškega za 40 let je izbira zares velika.

Darilo za moškega za 40 let (Vir fotografije: EV)

Druženje s prijatelji

Zaradi posvečanja karieri ali/in družini se lahko zgodi, da je druženje s prijatelji bilo malo v ozadju. Praznovanje 40-ga rojstnega dne je lahko odlična priložnost za daljše druženje s prijatelji. Lahko se odločijo za izlet, kampiranje, pohod, si pripravijo zabavo…

Da bo druženje s prijatelji še bolj nepozabno jim pripravite nekaj presenečenj:

BEER PONG Glow in the Dark. Če se prijatelji nekaj časa niso videli jih bo navdušilo zanimivo darilo za moške družabna igra Beer Pong. Igra vsebuje 3 žogice za namizni tenis, 20 plastičnih kozarcev in 2 stojali za kozarčke. Igra je zanimiva predvsem za moške, saj je usmerjena v tekmovanje med dvema ekipama s poljubnim številom igralcev. Cilj igre je zadeti žogico v vse nasprotnikove kozarčke, poraženci pa morajo spiti vsebino preostalih kozarcev – tudi nasprotnikovih.

Beer Pong – odlično darilo za moškega (Vir fotografije: Luniks.si)

Da bo celotna zabava oziroma druženje potekalo v stilu, mu lahko pripravite še party LED očala, tako da bo zares zvezda večera. Party LED očala delujejo na vklop prek priloženega daljinca: stalno vklopljeno, hitro utripanje, počasno utripanje, izklopljeno.

Kako poskrbeti da bo moški zvezda zabave za 40-ti rojstni dan? S pripravo odličnih koktajlov za »welcome drink« je to zares enostavno. Mojito, Margarita… Za rojstni dan mu podarite 5-delni set za koktajle za Manhattan in zanimive sestavine takoj se bo razvila odlična zabava.

5-delni set za koktajle – zanimivo darilo za moškega (Vir fotografije: Luniks.si)

Zanimivo darilo za moškega za 40 let

Vinski darilni set je primeren za tiste, ki pijejo vino ali ga ponudijo dobri družbi. Set vsebuje odpirač za steklenice, vlivalnik, obroč proti kapljanju in rezalnik folije. Odličen vinski komplet, ki nudi vse v enem, je odlično darilo za moškega za 40 let.

Prava kovinska kanta iz nerjavečega jekla spremenjena v uporaben in priročen bar. 5 litrska kantica zelene barve je zanimivo darilo za prave moške. Primerna za v delavnico, skladišče, na kampiranje, ribolov, izlet… Napolnite kanto z izdelki po želji. Odlično darilo za moškega 40 let.

Svetleči LED kozarci so odlična ideja za darilo ob posebni priložnosti, kot je 40 let. Led kozarci spremenijo barve in utripajo, ko je v skodelici tekočina. Ko je kozarec prazen se kozarci ugasnejo.

Moški so zelo spretni pri različnih opravilih, zato bo darilna škatla z orodjem (22 kosov) zanimivo darilo za moškega za 40 let. Morda vas takšno darilo spomni na kakšno dogodivščino, ki sta jo doživela skupaj in kjer bi vam takšno orodje prišlo prav, morda je škatla z orodjem ravno to kar potrebuje v svoji delavnici, za svoj hobi, ali v svojem avtu…

Darilo za moškega za 40 let – lepota

Številne raziskave kažejo, da moški z brado delujejo bolj zreli in močnejši. Brada je tudi v zadnjem času vse večji trend. V raziskavi kjer je sodelovalo 2500 žensk, je bilo ugotovljeno, da ženske pri moških z brado vidijo potencial za dolgotrajno in resno razmerje. Brada po drugi strani predstavlja neke vrste skrivnost, saj lahko zakriva določen del obrazne mimike.

Če ima vaš obdarovanec lepo brado, mu podarite darilni set za nego brade. Set vsebuje glavnik za brado, čopič za brado, svinčnik za rast brade in brivski predpasnik.

Svetovanje pred nakupom

Želite pravočasno dobiti darilo, ali se vam morda zdi primernih več daril, ki jih imamo v naši spletni trgovini in potrebujete pomoč?

Pred nakupom se obrnite na nas in si zagotovite odgovore na vaša vprašanja: +386 68 124 158.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite