Darilo za moškega za valentinovo

Darilo za moškega za valentinovo

So moški bolj ali manj romantični kot ženske? Zagotovo radi presenetijo svoje izbranke za valentinovo. Pogosto se odločijo za rože in bombonjero (ter morda še spodnje perilo). Ženske po drugi strani rade pripravijo presenečenje in svojo naklonjenost pokažejo z različnimi pozornostmi. Da boste izbrale top darilo za moškega za valentinovo smo za vas pripravili nekaj zanimivih daril zanj.

Foto: Darilo za moškega za valentinovo (vir foto: FP)

Romantično darilo za moškega za valentinovo

Darilni set za razvajanje vašega moškega. Darilni set za moške vsebuje kamne za hlajenje viskija. Vsak poznavalec viskija se zaveda, kako pomembni so kamni za viski, saj bodo v svoji osvežilni pijači lahko dolgo uživali, brez da se pijača razredči z vodo iz ledenih kock.

Darilni set za moške vsebuje zanimiv odpirač za steklenice Cap Gun – gre za najmočnejši odpirač za steklenice. V setu je tudi 54 zlatih kart tako da bo vsak družabni večer pester. Set vsebuje denarnico, ki je lepa, elegantna z modernim starinskim videzom. Vse našteto dobite v enem kompletu in resnično boste navdušile vsakega moškega.

Športno darilo zanj

Izberite zanj oz. za vaju vodoodporen prenosni brezžični zvočnik Bluetooth. Mini zvočnik je zelo ugoden in izredno uporaben. Vzemita ga na izlet, na sprehod, poslušajta vajino izbiro romantičnih pesmi pod tušem, v zasebni savni, vzemita ga na morje… Naj bodo vajini skupni trenutki še bolj zanimivi. Mini zvočnik lahko uporablja na kolesu, ob delu… Zagotovo uporabno in zanimivo darilo zanj.

Moški so moški

Ne glede na to, da govorimo o najbolj romantičnem dnevu v letu, ste pri darilih za moškega lahko kreativne. Izberite zanj zares moško darilo. Odlično darilo do 15 € je energijsko varčna LED svetilka s standardom vodoodpornosti IP65. Multifunkcijska prenosna LED svetilka omogoča nastavljivo osvetljevanje. Ima odličen udobni oprijem, trdno aluminijasto ohišje, vsebuje pa tudi multifunkcijsko orodje: razbijalec stekla, rezalec varnostnega pasu, ključ za matice, izvijač, škarje, odpirač, nož.

Darilo za pozabljive

Se tudi vaš partner kdaj znajde v situaciji, ko ne ve, v katerem žepu ima kaj? Ali je založil ključe? Lep, moderen obesek (darilo do 10 eur) se odzove na žvižg s funkcijo piskanja. Pameten obesek za ključe črne barve se bo zaradi svoje elegantne oblike odlično podal k vsakemu šopu ključev, prav tako pa bo povečal varnost le-teh, saj boste ključe našli hitreje. Vgrajena je tudi lučka.

Darilo za moškega za dobro počutje

Ste se odločili, da mu boste letos za valentinovo podarili malce dražje darilo? Vibracijska masažna pištola je kot nalašč darilo za valentinovo zanj, saj lahko to masažno pištolo preizkusita kar to večer.

Foto: Masažna pištola (vir foto: luniks.si)

Poskrbite za njegovo dobro počutje, tudi ko vas ni v bližini, da bi ga zmasirali. Na voljo so štiri masažne glave, ki omogočajo udobno masažo:

  • standardna masažna glava je primerna za manjše mišične skupine,

  • velika masažna glava je primerna za velike mišične skupine,

  • masažni nastavek v obliki stožca je zasnovan za sklepne dele, globoko tkivo, sprožilne točke,

  • ploska masažna glava se uporablja za vse dele telesa.

Uporablja jo lahko po vadbi, po napornem službenem dnevu, kot protibolečinsko masažo, pred treningom…

Darilo naj bo lepo presenečenje

Ne glede na izbor darila, je pomembno na kak način darilo predamo. Z malo truda lahko darilo lepo zavijemo, nanj napišemo posvetilo, dodamo kakšno skupno fotografijo, verz… Vsaka še tako majhna pozornost je pomembna za vajin odnos, zato nikar ne preskočite lepe valentinove pozornosti.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite