Iščete zanimivo darila za prijateljico

Iščete zanimivo darila za prijateljico

Iskanje darila za prijateljico je odslej zelo zabavno in enostavno z darili na luniks.si. Ko iščemo darilo za prijateljico, se prav dobro zavedamo, da gre za osebo, ki nam je stala ob strani v težkih trenutkih in pozna naše stiske, naše trenutke sreče. Skupaj smo ustvarjali lepe spomine in darilo je odlična ideja, da to proslavimo.

Po zanimivo darilo za prijateljico na luniks.si (Vir: EV)

Mesec marec je mesec pozornosti

Majne stvari v življenju so tiste, ki štejejo. gre za trenutke, ki si jih zapomnimo. Marca se ne prebuja le narava, prebujamo se tudi mi, naša čustva in zato ni naključje, da marec nudi toliko priložnosti za obdarovanje: materinski dan, dan žena, dan mučenikov… Najpogostejša darila za obdarovanje so:

 • rože,

 • čokolada oz. kaj sladkega,

 • dišave za dom,

 • posoda,

 • kozmetika,

 • uokvirjena fotografija,

 • knjiga,

 • sveča,

 • modni dodatek (pas, torbica…).

Unikatno darilo za prijateljico

Mesec marec je priložnost za izkazovanje hvaležnost in s tem podarjanje majhnih pozornosti. Izberite unikatno darilo za prijateljico. Bodite izvirni. Darilo za prijateljico lahko izdelate sami – na primer, sestavite foto album vajinih skupnih trenutkov, specite kakšne dobrote, ročno izdelajte obesek ali kakšen nakit.

Darilo za prijateljico za kuhinjo

Ali vaša prijateljica rada peče? Pripravite ji seznam odličnih receptov. S tem ji boste pokazali, kako zelo je poznate in ji sporočili, da se vedno lahko zanese na vas. Morda ji podarite kakšen napitek za več energije ali kakšen čaj. Če ima raje kavo, pa morda kavo z okusom.

Organizirajte pohod

Ker se pozimi pogosto malce polenimo, je treba čimprej pričeti z gibanjem v naravi. Organizirajte vama pohod in vama pripravite vse, kar potrebujeta. Ob tem se bosta zabavali, skrbeli za svoje telo in spoznali tudi kakšen nov kraj.

Nasveti za vrtnarjenje

Ne glede na to, kako izkušena (ali pa ne) je vaša prijateljica v vrtnarjenju, se vedno najde kakšna nova ideja, s katero jo lahko presenetite: morda kakšna posebna rastlina za obdelovanje na vrtu, morda sadika borovnic, ali kakšno okrasno drevo…lahko jagode v okrasnem loncu… Preglejte izdelke za dom in vrt, kjer boste zagotovo našli nekaj, kar veste, da jo bo navdušilo.

Parfum ali set za ličenje?

Ali ima vaša prijateljica redno spremlja najnovejše trende na področju kozmetike? Morda že razmišlja o nakupu najnovejšega parfuma, znane znamke, ki je prišel na police. Presenetite jo s prav posebnimi dišavami. Morda potrebuje set za organiziranje ličil, da si uredi svoj kotiček za ličenje. Več idej najdete tukaj.

Popolno darilo zanjo

Na luniks.si boste vedno našli veliko idej za nakup darila za prijateljico. Izberite več različnih izdelkov in tako ustvarite popolno darilo zanjo.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Izberite