Ko je darilo za rojstni dan razlog za nasmeh

Ko je darilo za rojstni dan razlog za nasmeh

Včasih smo hodili po trgovskih centrih in obupano pregledovali trgovino za trgovino, prečesavali bogato naložene police, a nas prav nič ni prepričalo v to, da bi bilo vredno nakupa za darilo za rojstni dan. Seveda je zelo pomembno tudi dejstvo za koga kupujemo.

A ne glede na vse, darilo bi moralo biti všeč obdarovancu in ne nam. Čisto preveč se obremenjujemo s tem, da bi moralo biti darilo najprej všeč nam. To seveda ne drži, kot tudi ne dejstvo, da je cena najbolj pomemben faktor. Poznate tisti občutek »on je meni lani kupil darilo za 40€, moje mora biti vredno vsaj toliko«?

Cena naj ne bo vodilo

Seveda vsi dobro poznamo občutek, ki smo ga opisali zgoraj. A ta nikakor ne sme biti ključen pri izbiri darila za rojstni dan, saj boste v tem primeru zagotovo kupili nekaj, kar ne bo imelo posebnega vpliva na čustva slavljenca. Ta se bo bolj razveselil darila, ki mu bo povedalo, da ste ga izbrali z mislijo nanj.

Nikakor ne izbirajte daril po cenah. Še manj pa v cenovnem razponu, ki je posledica zneska za darilo, ki ste ga nazadnje vi prejeli od te osebe. Izbira ustreznega darila naj ima korenine povsem drugje. O tem kje, pa vam razložimo v nadaljevanju tega članka.

Pripravite izbor

Pojdite nekam na kavo, vzemite s seboj notesnik, ali pa pišite kar v svoj pametni telefon. Vzemite si čas, zajemite nekaj svežega zraka in pomislite na osebo, ki jo želite obdarovati. Preplavila vas bodo določena čustva, ki bodo seveda odvisna od tega v kakšnem razmerju ste s to osebo.

Sta romantično vezana, morda dobra prijatelja, ali pa le sodelavca, znanca. Gre za člana družine? Vse to bo v vaših mislih kaj hitro prečrtalo določene opcije, ki ste jih imeli predhodno v glavi. To je seveda dobro saj se bo vaš izbor močno zožil in vam olajšal izbiro.

Resno ali šaljivo darilo za rojstni dan?

Pogosto vprašanje, ki se pojavlja med izbiranjem darila za rojstni dan je tudi tisto, ki v vas prebudi dvom ali se spodobi podariti šaljivo darilo. To boste seveda najbolje vedeli sami, saj to osebo poznate. Sta si blizu, je zabavna, se veliko smejite?

Potem vsekakor kakšno zabavno darilo kakršno najdete tudi v naši spletni trgovini luniks.si ne bo slaba izbira. Če je oseba bolj resne narave, morda sorodnik nekoga, ki ga poznate, ali pa sodelavec, potem vsekakor razmislite o kakšni bolj klasični izbiri. Seveda pa imamo za vas na voljo tudi takšna darila.

Vizualizirajte

Predstavljajte si, da prihajate na rojstnodnevno zabavo, ali denimo kosilo in pomislite kako predajate darilo iz rok. Seveda si v mislih ponovite tudi globoke besede, ki jih boste slavljencu ob tem namenili, ter preverite kakšna čustva se v vas prebudijo.

Če bodo ta vesela in se boste ob tem počutili sproščeno, potem ste na pravi poti. Tako se namreč želite počutiti tudi v resničnem trenutku, ko boste osebi pogledali v oči, ji zaželeli vse najboljše in izročili darilo, pa naj bo to šaljivo, ali pa spoštljivo resno.

 

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite