Iskanje darila za rojstni dan – stres ali veselje?

Iskanje darila za rojstni dan – stres ali veselje?

Se vam kdaj zdi, da bolj pomembna vam je oseba in čimbolj bi jo želeli razveseliti, tem težje je poiskati darilo za rojstni dan? Zavedamo se, da je iskanje pravega darila za rojstni dan lahko povezano s stresom. Zato smo tukaj za vas. Na luniks.si lahko vedno poiščete zanimiva darila, kajti mi naredimo težji del – redno osvežujemo našo ponudbo z novostmi, tako, da boste vedno aktualni pri podarjanju darila.

Tudi vi želite manj stresa, ko iščete darilo za rojstni dan? (Vir: EV)

Prava ideja za darilo za rojstni dan se najde po dobrem razmisleku

Izbira rojstnodnevnega darila ni vedno enostavna. Dokaj hitro se lahko znajdemo v dilemi, kaj podariti, kje kupiti in koliko denarja porabiti. Poleg tega se lahko pojavijo tudi druga vprašanja, kot na primer:

 • Ali je darilo primerno za starost obdarovanca?

 • Ali bo darilo uporabno?

 • Ali bo obdarovanec darila resnično vesel?

Da bi se izognili takšnim vprašanjem, je pomembno, da si vzamemo čas in premislimo o darilu, ki ga bomo podarili. Odlična ideja za darilo za rojstni dan pa se vam lahko pojavi tudi pri brskanju po naši spletni trgovini.

Koraki do popolnega darila
 1. Prvo vprašanje s katerim se pogosto srečamo je, kakšno darilo izbrati?

 • Nekaj osebnega?

 • Nekaj uporabnega?

 • Nekaj modernega?

Vsekakor želimo, da je za izbrano osebo darilo nekaj posebnega. ?

 1. Razmislimo, za kakšen dogodek gre.

Iščemo darilo za rojstni dan ali kakšno drugo posebno priložnost? Gre za prelomen dogodek v življenju te osebe, ali splošno obletnico ali rojstni dan.

 1. V naslednjem koraku se vprašajmo, ali želimo z darilom predati kakšno posebno sporočilo.

Na primer za okroglo obletnico bomo izbrali darilo s kakšnim posebnim sporočilom, ki bo obdarovancu dolgo ostalo v spominu. Morda želimo podariti kaj bolj dragocenega ali z večjo umetniško vrednostjo. Za manj prelomne letnice je morda dovolj, če izberemo uporabno darilo, ki bo obdarovancu izboljšalo kvaliteto življenja, mu uresničilo kakšno željo…

 1. Naslednje je treba upoštevati vrednost darila. Koliko denarja bomo namenili za darilo?

Če slavljenec pripravlja kakšno večjo zabavo, se povabljena družba lahko odloči za skupno darilo, ki je lahko večje vrednosti.

 1. V kakšnem odnosu smo z osebo, ki jo bomo obdarili?

Če se s slavljencem/slavljenko pogosto družite pri različnih aktivnostih, ali menite, da bi le-te lahko okrepili, potem razmislite o skupnem doživetju, kot je šola potapljanja, skok s padalom, vožnja z balonom… Doživetja so odlično darilo, če seveda dovolj dobro poznate želje slavljenca.

Razveselite slavljenca

Izbira popolnega rojstnodnevnega darila je lahko stresna, a s temi preprostimi nasveti lahko izberete darilo, ki bo razveselilo obdarovanca. Če izberete premišljeno darilo, ki izraža vašo ljubezen in pozornost, bo obdarovanec zagotovo cenil vaše darilo in se nanj spominjal še dolgo časa.

Zanimiva darila za rojstni dan na Luniks.si

Luniks.si vam dostavi darila na dom – vaš ali od slavljenca. Redno spremljajte naše zanimive ponudbe in izberite darilo brez stresa – preprosto iz domačega naslonjača. Pišite nam za več informacij: [email protected].

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Izberite