Nimate ideje za božična darila?

Nimate ideje za božična darila?

Ko pridejo na vrsto prazniki, tisti najlepši dnevi v letu, se marsikdo znajde v zagati. Zadnji hip razmišljati in iskati ideje za božična darila ni preveč priporočljivo. Kljub temu pa se pripeti, da nas preseneti in takrat moramo zares hitro reagirati ter pomisliti na to kaj bomo kupili.

Božična darila so še posebej zahtevna saj ne gre za praznike, ko bi se na vse pretege šalili, ampak želimo z darilom nekoga osrečiti, ali mu pokazati, da ga imamo radi. Za božič se obnašamo spoštljivo, čeravno se med prijatelji vseeno delijo tudi zabavna darila.

Unikatna božična darila

Nikakor ne boste brcnili mimo, če si boste decembra omislili unikatna božična darila. Gre za darila, ki so lahko vsaj delno tudi plod vaših rok in idej, a v povezavi z nečim kar kupite v kakšni spletni trgovini kot je denimo luniks.si. Pobrskajte po naboru naših daril in zagotavljamo vam, da vam ne bo žal.

Čeprav na prvi pogled zabavna darila, lahko kaj hitro spremenite v prave ideje za božična darila. Za začetek seveda zgolj v mislih in svoji glavi, kasneje pa ideje tudi uresničite. Najprej pomislite za koga vse potrebujete darila za božične in novoletne praznike.

Ustvarite seznam

Še najbolje bo, če se v začetku decembra za hip ustavite, umirite in skupaj z listom papirja in svinčnikom sedete za mizo. Pomislite na vse osebe, ki jih imate radi in bi jih želeli za praznike obdarovati. Napišite seznam in poleg imen dodajte kratke opise o teh osebah.

Za Janeza napišete, da se rad šali in bi nosil smešno kapo. Mojca je morda nekoliko bolj sramežljiva in ima raje kakšna klasična darila. Petra pa boste navdušili s kakšnim zelo uporabnim darilom, ki pa bo obenem povzročilo tudi nekaj smeha.

Ločite družino od prijateljev

Vsekakor naredite ločen seznam za družino in pomislite kaj boste kupili svojim staršem, partnerju ali otrokom. Za otroke boste imeli tudi nekaj pomoči. No, ne le nekaj, pač pa kar dvojno. Otroci svoje želje vedno napišejo v pismo božičku in ga postavijo pod novoletno jelko.

Dodatno pomoč pa boste imeli tudi v svojem partnerju s katerim bosta načrtovala in nakupovala vsa praznična presenečenja. Razen tistih, ki jih bosta seveda kupila drug drugemu. Dovolite si biti za nekaj časa spet otrok in pomislite na mala veselja, ki jih prinašajo določena darila.

Koliko zapraviti za ideje za božična darila?

No ja, za ideje verjetno nič, čeprav nekateri precej vložijo tudi v razvoj in kreacijo same ideje za božična darila. To so enostavno tisti prazniki, ko ne moreš ostati sam in si ne želiš, da bi kamorkoli prišel praznih rok. Vsi si tiste dni želimo podariti srečo.

In z božičnimi darili je že tako, da srečo povzročajo. Le kako si drugače razlagati vso tisto veselje in navdušenje decembrskih dni, ko so družine skupaj, ko se hodi v mesto in ogleduje okrasitve ter greje ob stojnicah s kuhanim vinom. Imejte s seboj tudi svoje lepo božično darilo.

 

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite