Od torte do ideje za darilo za rojstni dan

Od torte do ideje za darilo za rojstni dan

Naenkrat se pogovori ustavijo, zatemnijo se luči in prepevati se prične »Vse najboljše za te…«. Sredi prostora se pojavi torta. Prizor, ki nam je vsem zagotovo znan. Torta je najlepše darilo za rojstni dan. To in seveda, praznovanje rojstnega dne z najdražjimi. Na luniks.si, lahko poleg zanimive ideje za darilo za rojstni dan najdete tudi zanimiva darila za zabavo.

Fotografija: Od torte do ideje za darilo za rojstni dan (Vir: FreePik)

Zanimiva darila za zabavo

Kako popestriti zabavo za rojstni dan? Kako narediti druženje še bolj zanimivo, da bi se gostje odlično zabavali?

Točenje pijače na zabavi

Pogosto se veliko zanimivih pogovorov na zabavi prične ob »šanku«. Doma lahko bar pričarate s točilnikom pijače. Avtomat za točenje pijače bo zagotovo zbližal goste. Ponudite v enem točilniku brezalkoholno pijačo in v drugem alkoholno.

Opremite prostor za druženje na rojstnodnevni zabavi

Da bo prostor izgledal še prijetnejši, ga lahko okrasite z baloni, napisi. Na mizah so seveda različni pogrinjki, za dekoracijo lahko poskrbite tudi z majhnimi stvarmi kot je posoda v obliki lotusa (zobotrebci, pribor…).

Če predvajate glasbo na računalniku lahko za lepše vzdušje poskrbi zvočnik fontana. V lepo mračnem prostoru se bodo barve v fontani prelivale v ritmu glasbe. Običajno se na vsaki zabavi najde kakšen »domači DJ«, ki bo z veseljem poskrbel za izpolnjevanje želja.

Osvetljena LED tabla s črkami popestri vsako zabavo, najprej z napisom, predvsem pa zato, ker bo napis viden v temi.

Slavljenec naj ima svojo skodelico

Običajno bo vsak želel s slavljencem nazdraviti. Poskrbite, da ima slavljenec svoj kozarec ali zanimivo skodelico, tako bo vse skupaj še bolj zabavno in nepozabno, slavljenec pa bo imel vedno kontrolo nad svojo pijačo: skodelica za mojstre, skodelica pnevmatika, skodelica big boss…

Zabava za rojstni dan ne pozna meja

Glasba je srce vsake zabave. Vključite mikrofon FOREVER BMS. Avdio set vsebuje mikrofon in zvočnik, ki sta združena v eni napravi. Poslušate lahko vašo najljubšo glasbo ali pojete karaoke. ECHO funkcija poskrbi za odmeve govora, petja, modulacije glasu…

Fotografija: Mikrofon (Vir: FreePik)

Zabavne igre so vedno zelo priljubljene in dobro sprejete. Zelo enostavna igra, v kateri se bo želel preizkusiti vsak BeerPong, ki se sveti v temi. Pripravite dvoboj med dvema ekipama, s poljubnim številom igralcev. Zmaga tisti, ki prej zadene žogice v nasprotnikove kozarčke.

Ideje za darilo za rojstni dan in za zabavo

Zabava in dobra družba gresta z roko v roku, zato se trudimo, da vam pripravimo obilo zabave – za pripravo zabave za rojstni dan in izpopolnjujemo ideje za darilo za rojstni dan. Odslej ni več vprašanje kam se obrniti, ko se bliža vaš rojstni dan ali iščete popolno darilo za slavljenca. Spremljajte novosti v naši ponudbi in seveda ne zamudite POSEBNE PONUDBE.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite