Od ideje za darilo za učiteljico, do darila po pošti

Od ideje za darilo za učiteljico, do darila po pošti

V anketi za Buzfed so učitelji govorili o zanimivih darilih, ki so jih dobili ob koncu šolskega leta od učencev. Če še vedno iščete ideje za darilo za učiteljico vas bo ta članek navdušil z idejami. Na koncu članka lahko pregledate zanimiva darila za učiteljico na zalogi na spletni strani luniks.si.

Fotografija: Ideje za darilo za učiteljico (vir; EV).

Škatlica z recepti

Vsak učenec je pripravil recept svoje najljubše jedi. Recepte so spravili v lično škatlico, vsak recept pa poimenovali po posameznem učencu. Darilo za učiteljico je bilo zelo lično, priročno, prav tako pa bo učiteljici dolgo ostalo v spominu.

Okvir iz voščenk

Vsak učenec se je podpisal na voščenko, nekaj so jih dodali še zraven in so jih zlepili v krog. V sredino so zalepili okvir za sliko. Učiteljica si lahko v okvir namesti fotografijo po svoji želji. Tako bo njena učilnica še bolj osebna.

Vstopnice za lokalni dogodek

Zelo priljubljene so vstopnice za kino, gledališče ali kakšen drug dogodek, da se sprosti ob koncu napornega šolskega leta. Vstopnice so mnogim anketirancem bile zelo všeč.

Kako sestaviti darilni set za učiteljico?

V članku je navedenih tudi nekaj zanimivih idej za darilni set za učiteljico. Darilni set lahko sestavite sami ali kupite že pripravljen set. Ko darilni set pripravljate sami bodite kreativni. Darila so lahko priročna (nogavice, svečka, čaj, kava, pisalno…). Darilo učiteljici ob koncu leta lahko pripravijo otroci (lonček za kavo, čokolade, risbe…).

Naročite darilo za učiteljico na Luniks.si
LED termovka s prikazom temperature

Delo v šoli zajema veliko prilagajanja. Delo v učilnici, izleti, druge aktivnosti. Pri vsaki aktivnosti je zaželeno s seboj imeti napitke.  Praktična termo skodelica s prikazom temperature je zelo priljubljena, lahko prenosljiva.

Namizna LED svetilka

Svetilka za na mizo, v kateri je prostor tudi za pisala. Lep, eleganten dizajn. Primerna je tako za šolsko mizo ali za domačo omarico.

Pisalo

Pisala so potrošni material, zato je podarjanje pisala lahko zelo priročno. Na spletni strani luniks.si lahko naročite različna pisala:

Priročna ura

Preprosta ura, ki ima sveti v temi in prikazuje čas, datum, temperaturo. Ima tri načine osvetlitve in spreminja barve. Možna je tudi nastavitev budilke, na voljo 8 različnih melodij.

Pameten obesek za ključe

Učitelji imajo običajno veliko ključev, zato bo ta priročen obesek za iskanje ključev prišel prav vsakemu. Zelo priročno darilo za učiteljico, pa naj gre za obesek za šolske ključe ali osebne ključe.

Vedno sveže ideje za darilo za učiteljico 

Na spletni strani Luniks.si ponudbo redno dopolnjujemo, tako da redno spremljajte ponudbo daril na zalogi.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite