Iščete zanimive ideje za materinski dan?

Iščete zanimive ideje za materinski dan?

Prisluhnite mami. Mame so se v svoji vlogi zelo navadile na to, da prisluhnejo drugim. Preglejte darila za ženske na naši spletni strani, tako boste hitro prišli do ideje za materinski dan. Ko boste imeli nekaj idej, malo povprašajte mamo, kaj bi potrebovala, kaj si želi. Potem pa hitro naročite, da bo darilo še na zalogi. Za več informacij nas pokličite.

Fotografija: Iščete ideje za materinski dan? (vir: EV)

Darila za ohranjanje vitalnosti

Športna zapestnica in brezžične slušalke

Športna zapestnica, ki meri korake in druge vitalne funkcije (merjenje srčnega utripa, porabljene kalorije, čas za počitek…) je odlično darilo za materinski dan. Ura je povezana s telefonom, tako da obvesti o novih klicih, sporočilih, vremenu…

Masažni pripomoček za odpravo bolečin

Tudi vi vašo mamo spodbujate naj si večkrat privošči masažo, a se še vedno ni odločila porabiti vseh kuponov, ki ste ji jih podarili za masažo ali oddih? Vibracijska masažna pištola je odlična alternativa v boju proti bolečinam v hrbtu in mišicah. Je vsestransko uporabna in mama jo bo zagotovo vesela.

Materinski dan – ideje za darilo

Silikonski masažer za nego telesa

Naše telo vedno potrebuje nego, a na to prav radi včasih pozabimo, še posebej, ko smo ujeti v delovno rutino. Mame se pogosto ulovijo v rutino vodenja gospodinjstva, kjer nikoli ne zmanjka dela. In pogosto je ravno trenutek v kopalnici tistih 15 minut na dan, ki si jih mama lahko vzame zase. Silikonski masažer in piling bo obenem deloval zelo sproščujoče in poživljajoče za telo. Odlična ideja za darilo za materinski dan.

Krtača za stopala

Prav tako uporabno darilo za prav vsakega je krtača za čiščenje stopal. Vsi se zavedamo, da je na stopalu veliko pomembnih živčnih končičev, a vendar masaži stopal ne posvečamo dovolj pozornosti. Tudi to prijetno masažo lahko privoščite mami in prav tako se lahko te masaže loti med vsakodnevnim tuširanjem.

Prednost kartače je, da ima na dnu 9 priseskov, tako da se pritrdi na ploščice. Ščetine ima na zgornjem in spodnjem delu, na peti pa plovec za brušenje trde kože. Vaša mama bo tako imela vedno urejena stopala, redna  masaža stopal pa po poskrbela za njeno dobro počutje. 

Fotografija: Zanimiva ideja za darilo za materinski dan – krtača za stopala (vir: Luniks.si)

Set za manikuro in pedikuro

Električni aparat za manikuro in pedikuro z različnimi nastavki za piljenje, poliranje, oblikovanje, graviranje, brušenje, čiščenje in še mnogo več. Odlična ideja za materinski dan za vsako mamo, ki si želi profesionalno urediti svoje nohte kar doma in tako prihraniti pri času.

Več idej za darila za nego si oglejte na naši spletni strani v rubriki izdelki za lepoto.

Zanimive ideje za darilo za materinski dan

Ko iščete ideje kaj kupiti mami za materinski dan pomislite, kaj je opazovala, čemu je zadnje časa posvečala več pozornosti, o čem je več govorila v zadnjem času. 

Darilo za gospodinjstvo

Darila za gospodinjstvo so vedno zanimiva ideja za darilo za materinski dan. Nenazadnje imajo mame rade urejeno gospodinjstvo in včasih si zaželijo tudi kakšnega pripomočka, s katerim si lahko olajšajo delo.

Multifunkcijske kuhinjske škarje 7v1 vsebujejo lupilnik sadja in zelenjave, običajne škarje, škarje za razkosavanje, lupilnik za ribe, drobilec orehov, odpirač za steklenice, izvijač. 

Zložljiva skleda z rezalno ploščo – primerna za delo v kuhinji, na pikniku, za na dopust, izlet…

Večnamenski vrtljivi set za rezanje zelenjave 3 v1, ki služi kot ribež, cedilo in posoda. Menjava rezil je hitra in preprosta. Nepogrešljiv rezalnik za vsako kuhinjo.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite