Iščete ideje za moška darila?

Iščete ideje za moška darila?

Iščete darilo za moškega, ki ima vse? Nakup darila za moškega je lahko pravi izziv, še posebej, če je eden tistih, ki redno skrbi zase. Ima točno določene trgovine, ki jih obiskuje in tam kupi točno to, kar mu je pisano na kožo. Model kavbojk po njegovi meri, obutev, športno opremo, opremo za njegov avto in seveda vse za njegov hobi. Da si ne boste delali skrbi smo za vas pripravili zanimive ideje za moška darila.

Ljubezen gre skozi želodec

Stari rek pravi »ljubezen gre skozi želodec«, zato so običajno darila povezana s hrano zelo dobro sprejeta. Ne glede na to, v kakšnem razmerju ste z moškim, za katerega kupujete darilo, so gurmanski užitki vedno odlična moška darila.

Viski ali konjak – viski ali konjaki so odlično darilo za moškega, saj ga bodo lahko ponudili posebni družbi. Izberite posebno steklenico z zgodbo, da se bo okrog le-te razvnela odlična debata. S tem priskrbite odlično darilo zanj in ga postavite v vlogo odličnega gostitelja.

Že pripravljeni »steak« – če iščete rojstnodnevno darilo za moškega, ki se rad posveti žaru, potem ga bodo navdušili že pripravljeni steaki. Bistvo steaka je namreč v primernem mariniranju, zorenju, kar pa lahko traja dlje časa. Različni dobavitelji nudijo že pripravljene steake za žar.

Nikoli iz mode

Moški se običajno navdušijo za določen hobi: šport, videoigrice, glasba… Vedno lahko z darilom podprete njegov hobi. Zagotovo se bo razveselil »vintage« opreme. Na primer: stare plošče, ki so predvsem zbirateljske, če ima rad glasbo, kakšen starinski obesek, če ima rad avtomobile, če je poslovnež mu lahko podarite kakšno vintage staro aktovko, vintage pas…

Orodje

Moška darila za rojstni dan so lahko namenjena tudi za nakup večnamenskega orodja, ki ga lahko shrani v avtomobilu, garaži, delavnici, službi.

Multifunkcijsko orodje

Multifunkcijska prenosna LED svetilka je lahko odlično rojstnodnevno darilo za moškega. LED svetilka je vodoodporna, zanesljiva, energijsko varčna, poleg tega vključuje še razbijalec stekla, rezalec varnostnega pasu, ključ, za matice, izvijač, škarje, odpirač, nož.

Skrb za zdravje

Ne glede na status, položaj, leta je skrb za zdravje naša prioriteta. Ko izbirate darilo za moškega je to lahko odlična iztočnica.

Pitje zdrave vode

Naše telo potrebuje vsaj dva litra tekočine na dan in prav vsak od nas mora skrbeti za redno uživanje vode. Različne steklenice za vodo so lahko več kot odlična ideja: samočistilne, iz jekla s karabinom…

Mini prenosna hladilna skrinja

Mini prenosna hladilna skrinja je izvirno darilo moškega, saj je večstransko uporabno. Lahko se ga uporabi za izlet, potovanje ali tudi pri shranjevanju hrane za službo. Tako bo hrana vedno sveža in bo imela prijetno temperaturo.

Darilna kantica

Zelo zanimivo darilo za moškega je tudi prenosna kantica, 5l, v katero mu lahko naložite, kar potrebuje za na primer izlet, potovanje, kampiranje… Priročna kantica je s svojo edinstveno obliko primerna za prenos, skladiščenje v avtomobilu, po vrhu vsega je zelo trpežna.

Zabavna tehnologija

Moški ostanejo po duši vedno zelo igrivi, zato jih boste hitro navdušili z različnimi izdelki iz zabavne tehnologije.

Preglejmo zanimive ideje za rojstni dan – moški:

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite