Ideje za novoletna darila

Ideje za novoletna darila

Novo leto se približuje z neverjetno hitrostjo! Srečanje, zabave, večerje, druženje, veselje… December je zares prav posebno lep mesec. Iščete zanimive ideje za novoletna darila?

12

Praktična darila

Darila, ki so uporabna so vedno dobrodošla. Vse več strank se zato odloča za nakup uporabnih daril. Praktična darila so primerna za prav se priložnosti: za družino, prijatelje, sodelavce…

Novoletna darila za otroke

Obdarovanje otrok je vedno tako zabavno, saj so vedno zelo veseli daril. Lahko sami sestavite set, s katerim boste razveseli vaše najmlajše ali najstnike – darila imamo prav za vse. Paketi za ustvarjanje, sestavljanka, led svetilke, glasbila in različna druga zanimiva darila.

Novoletna darila zanj

Obdarovanje moških je prav enostavno, saj vedno potrebujejo kakšno orodje, brivnik, večnamensko orodje, pribor za vino… Vse to in še veliko drugih idej najdete v naši kategoriji za moške.

Novoletna darila zanjo

Darila za ženske najdete v naši kategoriji ZANJO, kjer najdete lepe aroma difuzorje, paket za gelish nohte, verižico, ogledala, posode za nakit in še in še…

Kako izbrati pravo darilo?

Ko izbirate darila novo leto in obdarujete več oseb, je pomembno, da imate najprej v mislih znesek, ki se ga morate držati. Tako boste ostali v začrtanih mejah, prav tako pa ne boste delali razlik med darili. Pri izbiri daril upoštevajte ali bo darilo uporabno in primerno za prejemnika. Predvsem pomislite, kakšno uporabno vrednost ima darilo (se ujema s hobiji, interesi, načinom življenja…). Da boste izkazali naklonjenost razmišljajte izven okvirjev. Imejte v mislih prejemnikovo osebnost. Dovolite si biti drzni. Ne pozabite tudi vprašati, kaj si želijo. Konec koncev vsi vemo, da se bomo obdarovali, nič ni narobe, če vprašamo, če ima kdo takšno željo, da mu jo lahko mi uresničimo. S skrbno izbranim darilo boste izkazali, da vam je mar.

Obdarite sebe

Ker smo večji del decembra razmišljali, kako najti pravo darilo za najbližje, je po božiču čas, da si vzamete nekaj časa tudi zase in obdarite sebe. Naredite načrt, kako boste v svoj urnik vključili svoje vsakodnevne navade, s katerimi boste skrbeli za svoj videz in svoje dobro počutje.

Preglejte darila za lepoto, pa darila za sprostitev…

Novoletna darila za gurmane

Darila za »foodije« so pravi podvig. Če ste tudi sami foodie navdušenec, potem boste imeli veliko idej. Če pa sami nimate toliko izkušenj, kako poiskati pravo darilo za gurmane, se boste morali kar malo podučiti o tem, kaj bi ustrezalo okusu vašega obdarovanca. Idej novoletna darila za gurmane je veliko: od delno predpripravljene hrane, ki jo doma dokončajo po svojem okusu, do bonov za restavracijo…

Dobre ideje za darilo

Pravijo, da najboljše ideje se rodijo ko o njih sploh ne razmišljamo. Če ste torej brez idej, kaj kupiti najdražjim, potem kakšen dan ne razmišljajte o tem. Zagotovo se vam bo porodila prava ideja – morda kar doma. Morda boste sami izdelali čokoladne bonbone, ali pa pripravili posebno mešanico začimb za kuhanje, morda se boste odločili za nakup kakšne slike za na steno ali izdelali kakšno posebno vazo iz cementa. Tudi iz lesa lahko kar hitro kaj ustvarite v zadnjem hipu. Ideje pa poiščite tudi na naši spletni strani.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite