Iščete romantična in zanimiva darila za valentinovo?

Iščete romantična in zanimiva darila za valentinovo?

Praznik ljubezni je zagotovo lepa priložnost, da si izkažemo naklonjenost. Majhna pozornost za ljubljeno osebo bo zagotovo popestrila vajin odnos. Preglejte romantična in zanimiva darila za valentinovo v spletni trgovini Luniks.

Romantična in zanimiva darila za valentinovo (vir: EV).

Ljubezenska sporočila

Partnerski odnos potrebuje veliko nege. Majhne ljubezenske pozornosti so zelo pomembne za ohranjanje odnosa. Zapeljivo spodnje perilo, romantičen oddih, ogled prijetnega filma, nakit z osebnim sporočilom, romantičen sprehod po večjem mestu z večerjo za dva…

Zanimiva darila za zaljubljene

14. februar je dan za zaljubljene. Nikakor naj ne bo ta dan edini dan v letu, ko si s partnerjem izkazujeta ljubezen. Kljub temu pa je ta dan posebna priložnost, ki je ne gre zamuditi. To je dan, ko se lahko posebej potrudite za pozornost svojega partnerja. Spletna trgovina Luniks.si nudi zanimiva darila za zaljubljene.

 • Ustvarjalno darilo za zaljubljene

Posadite magični fižol. V ročno poslikanem cvetličnem lončku srebrne barve je pripravljena zemlja, v katero posadite fižol. V približno enem tednu vzklije nova rastlina s fižolčkom z napisom love. Kaj si lahko želite bolj romantičnega?

 • Zabavno darilo za valentinovo

Ali je vaš partner/partnerka pisarniški tip, ima sedeče delo, ali opravlja delo, kjer lahko uporablja set pisal z opremo za mini namizni golf? Komplet pisal je zelo izvirno darilo. Vsebuje tri brušene palice srebrne barve, zasnovane kot palica, železni pokrovčki pa so prirejeni za igranje namiznega golfa. Dopolnite darilo še z osebnim sporočilom. Tako se bo vaš najdražji, vaša najdražja vedno spomnila na vas tudi v službenem času.

Fotografija: Golf pisala set deluxe (Vir: Luniks.si)

 • Uporabno darilo zanjo in zanj

Ali tudi vidva skupaj spijeta jutranjo kavo? Presenetite svojo ljubljeno osebo z dopolnjujočimi lončki v obliki srca. Skodelica v rdeči in skodelica v beli barvi, v obliki srca, ki se dopolnjujeta.

Masaža

Poglobite vaš odnos z romantično masažo. Privoščite vašemu partnerju pripomoček za masažo. Masažna blazina deluje pomirjevalno, sproščujoče. Lahko jo uporabite za različne predele telesa (vrat, glavo, roke, noge, stopala. Po romantični večerji se skupaj sprostita in se prijetno zmasirata.

Pripravita si večerjo

Sta se tudi vidva letos odločila, da bosta vajin večer preživela skupaj in si pripravila japonski suši? Da ne bo zadrege in bo vse izgledalo zelo profesionalno uporabita pribor za suši. Edinstven komplet s katerim boste pravi mojstri za suši. V kompletu je valjček za riž, tako da bo suši zares lepo izgledal, bambusove palčke, stojala za palčke, nož za zavitek za suši, žlička za bambusov riž, nož za avokado…

Romantično darilo za valentinovo

Kaj je lahko bolj romantično kot osebno ustvarjeno darilo z vajinimi fotografijami – vajinimi skupnimi trenutki? Vse manj se odločamo za razvoj fotografij in pripravo albumov. Bodite izvirni, pokažite, kako cenite vajine skupne trenutke. Izberite šest najljubših fotografij in jih dodajte v vrtljivo kocko. S tem boste partnerju pokazali, da ste zares razmišljali o presenečenju zanj, ga načrtovali in se resnično potrudili. Zares izvirno valentinovo darilo.

Fotografija: Vrtljiva kocka (Vir: Luniks.si)

Želite korak naprej v vajinem razmerju?

Med najbolj priljubljenimi darili to valentinovo je zagotovo kamastura srček, s katerim popestrita vajin odnos v spalnici. 21 zanimivih položajev, ki jih je treba preizkusiti v postelji in popestriti vajino rutino.

Poglejta še druga izvirna darila za valentinovo tukaj.

Zanimiva darila za valentinovo zanj

Preglejte zanimiva darila za valentinovo zanj tukaj. Na primer:

Zanimiva darila za valentinovo zanj

Preglejte zanimiva darila za valentinovo zanjo tukaj. Na primer:

 • Povečevalno LED ogledalo 4 v 1, ki je namenjeno za ličenje, česanje…vsebuje povečevalno steklo, majhen prostor za shranjevanje, ogledalo je zložljivo in se ga preprosto priklopi z USB in napolni – zelo priročno za uporabo tudi na poti.

 • 2 v 1 LED zrcalna svetilka zajček – dva namena uporabe – kot svetilka in kot ogledalo.

Več daril za valentinovo na voljo tukaj.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Izberite