2 v 1 Kopalna igrača z utripajočo svetlobo

2 v 1 Kopalna igrača z utripajočo svetlobo

14.90 

Na zalogi

Ta večnamenska LED vodna igrača bo poskrbela, da boste vi in ​​vaš otrok pozabili na neprijetnosti vsakodnevnega kopanja. Ali vaš dojenček joče ob besedi kopel? Je živčen in vznemirjen, zato ne morete opraviti vsakodnevnih lepotnih tretmajev? LED vodni projektor bo vsako kopanje spremenil v fantastično pustolovščino, ki bo spodbujala razvoj otroka.

LED IGRAČA 4 v 1 - To je neverjetna igrača, zaradi katere bo vsaka kopel bolj zanimiva - se spremeni v deželo izjemnih doživetij za dojenčka. Primerno za otroke od malih nog. To bo odlična ideja za darilo. Od zdaj naprej nobena kopel ne bo dolgočasna. Naj vaš otrok postane mali raziskovalec vode! Igrača se vozi, se igra z vodo kot fontana, oddaja zvoke in se lahko uporablja kot projektor – nočna svetilka za otroka.

FONTANA- igrača po napolnitvi rezervoarja z vodo in vklopu začne pršiti vodo v obliki fontane, kar je otroku izjemno prijetno. Pritegne pozornost otrok in jih osreči. To bo malčkovo pozornost odvrnilo od vsakodnevnih dejavnosti oskrbe.

Utripajoče LUČI IN GLASBA - igrača ustvarja edinstveno avro med kopanjem. Zahvaljujoč zanimivim zvokom, glasbi in čudovitim intenzivnim lučm otrok ne bo hotel priti iz vode. Med kopanjem boste pozabili na jok. To bo postal izjemno prijeten trenutek za vas in vašega otroka.

VARNO - večnamenska kopalna igrača iz visoko kakovostnega ABS materiala. Ima tudi ovalne oblike, tako da vam ni treba skrbeti, da se bo vaš otrok poškodoval. Ohišje baterije je tesno zaprto, da prepreči vdor vode. Igrača je nestrupena in izjemno trpežna, zaradi česar vam bo služila dolgo časa.

Tehnične lastnosti:

  • barva: večbarvna
  • material: ABS / plastika
  • napajanje: 3xAAA baterije (niso priložene)
  • uporaba: nočna svetilka, vodna igrača, oddaja zvoke, se vozi
  • mere (širina/višina): 13/10cm;
  • teža: 0,75 kg;

Za ta izdelek ni specifikacij.

Napišite mnenje za “2 v 1 Kopalna igrača z utripajočo svetlobo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite