Vlažilnik zraka z uro- Anti Gravity drops

Vlažilnik zraka z uro- Anti Gravity drops

38.80 

Ni na zalogi

 HITRA DOSTAVA

 

 MOŽNOST VRAČILA BLAGA v 14 DNEH

 

 BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€

 

 PLAČILO PO POVZETJU ALI S KARTICO

 

 OB VSAKEM NAKUPU NAD 50€ PREJMETE DARILO

 

 VSE IZDELEK IMAMO NA ZALOGI V NAŠEM SKLADIŠČU V SLOVENIJI

 

 DARILO LAHKO POŠLJETE NEPOSREDNO SLAVLJENCU ALI SLAVLJENKI

 

 IMATE KAKŠNA VPRAŠANJA? POKLIČITE NAS NA 068 124 158

Ta antigravitacijski vlažilnik zraka uporablja principe optike, da se zdi, da kapljice vode tečejo navzgor počasi, medtem ko proizvajajo ambientalni sijaj in pomirjujoče zvoke tekoče vode, bo prinesel ultimativni užitek vašim očem in ušesom. Ne samo, da dodaja vlago, ampak je tudi lepa dekoracija za sobo.

Dolgotrajen vlažilnik zraka & Auto Shut-Off

Design z zmogljivostjo 600ML, ta vlažilnik zraka v spalnici lahko deluje 6 ur neprekinjene uporabe. Vgrajen nadzor nivoja vode in senzor proti suhem gorenju lahko učinkovito preprečita suho gorenje. Odlikuje ga varnost samodejnega izklopa, ki se izklopi, ko zmanjka vode, kar preprečuje poškodbe enote in zagotavlja vašo varnost.

Enostavno polnjenje & enostavno čiščenje

Samo preprosto odprite zgornji pokrov vlažilnika, nato pa lahko vbrizgate vodo v rezervoar. Odprta struktura omogoča enostavno dodajanje vode v 600 ml rezervoar za vodo brez puščanja in enostavno čiščenje. Dodate mu lahko majhno količino eteričnega olja, občutljivo pršilo iz vlažilnika pa bo prostor napolnilo s svežim vonjem.

Prenosni in večnamenski

Ta prenosni antigravitacijski vlažilnik zraka je enostaven za prenašanje kjerkoli. Priročno je, da ga odnesete v knjižnico, delovno mesto ali kateri koli kraj, ki ga želite. Digitalni pametni zaslon LED vam prikazuje čas, ima pa tudi tople luči, ki jih lahko ponoči uporabljate tudi kot nočne luči.

Najboljše darilo presenečenj

Ta antigravitacijski vlažilnik vode pretvori tekočo vodo v vodne kapljice in uresniči povratni tok. Zagotavlja zabavno izkušnjo, hkrati pa lajša stres in dodaja umetniški pridih vaši mizi, spalnici, dnevni sobi in še več. Je spektakularen darilni dodatek za vašo družino, prijatelje in ljubljene.

  • 600 ml
  • Material: ABS+silikagel
  • Moč:10 W
  • Delovni tok: DC 5V-2A
Napišite mnenje za “Vlažilnik zraka z uro- Anti Gravity drops”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite