Električni lopar-muholovka

Električni lopar-muholovka

20.85 

Na zalogi

Električna muholovka vam pomaga enostavno ujeti in ubiti različne leteče žuželke za varno, zanesljivo pomoč v zaprtih prostorih in na prostem. Popoln za dom, kuhinjo, kopalnico, smetišče, hlev, teraso, teraso ali vrt.

Ta lopar za lovljenje hroščev je model za polnjenje prek USB-ja, tako da ga lahko preprosto uporabite, kadar koli ga potrebujete. S to električno loparko za muhe lahko varno odženete komarje in komarje

VGRADNA ELEKTRIČNA SVETILKA PROTI KOMARJEM - Vgrajena svetilka proti komarjem, samo postavite jo na podnožje in jo vklopite, komarji bodo prileteli nanjo in bili ubiti! Ima diamantno mrežo z močnim prenosom svetlobe, ki lahko učinkovito uniči komarje.

 

ROČNI LOPAR - brezžična naprava ima izjemno veliko površino in udoben ročaj za največjo učinkovitost - Samo zamahnite v smeri mrčesa! Odlično za hišne muhe, komarje,  itd.
Učinkovitejši lopar: - Električna svetilka, vgrajena v vijolične svetlobne kroglice, lahko sprosti 395 mm privlačne valovne dolžine, preprosto ga postavite na podstavek in vklopite, ko spite.

ENOSTAVEN ZA UPORABO - Ta lopar proti komarjem je po uporabi enostaven za čiščenje. Telo komarja se ne bo ujelo v notranjost.;

VARNO NA DOTIK - Zunanja  mreža iz nerjavečega jekla in notranja plast aluminijaste mreže ne bodo puščale elektrike in so odporne na deformacije. Tudi brez tveganja za otroke ali okolje.

 

Takojšnje ubijanje
S 3000-voltnim omrežjem hrošče hitro in humano ubijejo z električnim udarom z muholovko in padejo na tla ali v mrežo.

Čiščenje
Očistite z mehko, suho krpo, da preprečite povzročitev kratkega stika.

Zaščitna mrežna
Ne skrbite zaradi nevarnosti šoka! 2 zunanja izolacijska sloja in 1 notranji ABS zaščitni sloj ne prepuščata elektrike in je odporen na deformacije. Za človeka je varno, če se nenamerno dotaknete mreže.

 

Velika cona
Zasnova teniškega loparja, velikost odprte površine: 9,8" X 8,6". Zagotavlja veliko pokritosti, zaradi česar je zapiranje komarjev lažje.

Dnevna nočna zaščita
Vgrajena Li-baterija 18650 s kapaciteto 1.200 mAh zagotavlja do 10.000 zagonov z enim polnjenjem.

Uporablja se kot lopar proti komarjem. Z lahkoto se znebite komarjev ali muh, ko se dotaknejo 3000 V močne električne mreže.

Uporablja se kot zaščitnik hroščev Elektronski zapiralec komarjev uporablja visoko učinkovito svetlobo, da privabi komarje, muhe in komarje, nato pa visokonapetostna mreža te žuželke takoj ubije z električnim udarom.

Tehnične specifikacije:

 • Velikost izdelka: 17,5 palcev * 7,3 palcev
 • Napetost: 3000V
 • Nazivna moč: 1,5W
 • Litijeva baterija: 500 mAh
 • Polnilni vhod: USB polnjenje
 • Barva izdelka: bela
 • Materiali: plastika
 •  polnjenje USB.
 • Primite ročaj inpritisnite gumb za preklop, da aktivirate želeni način nadzora proti komarjem.
  Ko komar enkrat pride v stik z mrežo za lopar za muhe, ne more pobegniti. Ko se kateri koli del njegovega telesa približa omrežju, na koncu doživi električni udar in to takoj.
  Mrtve žuželke na električni mreži za muholovke lahko skrtačite ali otresete.

Za ta izdelek ni specifikacij.

Napišite mnenje za “Električni lopar-muholovka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite