Hitri akrobatski avto -glasba +lučke

Hitri akrobatski avto -glasba +lučke

24.60 

Na zalogi

Čudovita igrača, ki bo všeč tako otrokom kot njihovim staršem. Nič več dolgčasa zaradi norega akrobatskega avtomobila!

Avto krmilite z daljinskim upravljalnikom - vozi naprej, vozi nazaj, lahko se obrne in izvaja tudi številne nore kaskade.

Otroški akrobatski avtomobil se lahko prevrne, lahko preklopi kolesa, zavije za 360° in številne druge izjemne trike, ki bodo otroke in odrasle postavile na rob sedeža.

Akrobatski avto je zelo uporabniku prijazen – daljinski upravljalnik je intuitiven, z njim lahko upravljajo tudi majhni otroci.

Ohišje otroškega avtomobila je skoraj neuničljivo, kar pomeni, da bo avto preživel tudi najnevarnejše kaskade. Sprednja kolesa norega plesalca se lahko obračajo, avto ima tudi dodaten komplet koles, ki se nahajajo na strehi. Takšna konstrukcija naredi avto primeren za skoraj vsako okolje. Nobena ovira ni prevelika, da bi jo lahko obvladal nori twister avto. Avto se lahko spusti po stopnicah, lahko udari ob stene, ne da bi padel, potem se vožnja nadaljuje.

Akrobatske vrgolije , ki jih naredi akrobatski avto, spremljajo fantastični svetlobni učinki. Luči lahko najdete na strehi avtomobila in na prozornih kolesih. Očitno vsaka vznemirljiva vožnja zahteva ustrezen zvočni posnetek! Nori avto avto ima vnaprej posneto glasbo, ki se bo popolnoma prilegala norim akrobacijam. V kompletu je tudi polnilec - to pomeni, da se lahko nori plesalec napolni, ko se "naveliča" vožnje. Daljinski upravljalnik se napaja iz baterije (ni priložen)

Specifikacije:

  • akrobacije
  • lučke
  • glasba
  • Baterija avtomobila se polni
  • daljinec deluje na 2x AA baterije (niso priložene).
  • Dimenzije: 13 x 13 x 15(v) cm
  • Teža: 480 g

Za ta izdelek ni specifikacij.

Napišite mnenje za “Hitri akrobatski avto -glasba +lučke”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite