Ogrlica iz dragih kamnov – Gemstone Kit

Ogrlica iz dragih kamnov – Gemstone Kit

11.90 

Na zalogi

 HITRA DOSTAVA

 

 MOŽNOST VRAČILA BLAGA v 14 DNEH

 

 PLAČILO PO POVZETJU ALI S KARTICO

 

 VSE IZDELEK IMAMO NA ZALOGI V NAŠEM SKLADIŠČU V SLOVENIJI

 

 DARILO LAHKO POŠLJETE NEPOSREDNO SLAVLJENCU ALI SLAVLJENKI

Odkrijte moč in eleganco s to črno povoskano verižico, ki vsebuje kovinski obesek v obliki okrogle spiralne kletke. V njej so vklenjeni izbrani kristali in minerali, kot so citrin, aventurin, modri hovlit, ametist, rozevec, kamena strela ter črni obsidian. Vse skupaj je elegantno zapakirano v darilno vrečko.

Ogrlica vam omogoča prilagajanje energije glede na vaše razpoloženje in potrebe. Enostavno lahko zamenjate kamen v spiralni kletki glede na koristi, ki jih želite izkusiti. Izkoristite moč kristalov, da uravnotežite svoje čustveno stanje, spodbudite notranjo harmonijo ali povečate kreativnost. Ta prilagodljivost vam omogoča, da se povežete z energijo, ki vam najbolj ustreza v določenem trenutku. Odkrijte unikatno kombinacijo kamnov, ki odraža vaše edinstvene potrebe in razpoloženje.

1. Ametist: Ametist je kamen notranjega miru. S svojo pomirjujočo energijo odstranjuje stres, spodbuja jasnost uma in pomaga pri premagovanju nespečnosti. Simbolizira duhovno rast in povečuje intuicijo.

2. Rumeni aventurin: Ta kamniti kristal prinaša sončno energijo in optimizem. Spodbuja vitalnost, povečuje samozavest ter pomaga pri doseganju ciljev. Rumeni aventurin je tudi kamen obilja.

3. Zeleni aventurin: Zeleni aventurin je kamen sreče in blaginje. Pomaga pri uravnavanju čustev, spodbuja harmonijo in prinaša občutek notranjega ravnovesja.

4. Črni obsidian: Črni obsidian je močan kamen za zaščito. Pomaga odpravljati negativne energije, blokade in strahove. Prav tako spodbuja jasno razmišljanje in introspekcijo.

5. Rožni kremen: Rožni kremen je kamen ljubezni in sočutja. Pomirja srce, spodbuja harmonične odnose ter krepi občutek ljubezni do samega sebe.

6. Turkiz (turkizno obarvan howlit): Turkizno obarvan howlit prinaša energijo umirjenosti. Pomaga pri obvladovanju stresa, spodbuja komunikacijo ter prinaša občutek notranjega miru.

S tem edinstvenim nakitom ne samo, da boste izžarevali eleganco, temveč boste nosili tudi koristi zdravilnih lastnosti vsakega kristala. Razvajajte sebe ali svoje najdražje s tem izjemnim darilom narave!

 • Material: dragi kamni, kovina in povoščena vrvica
 • Kamni na paket: 7 različnih
 • 7 mletih kamnov; Ametist, kamniti kristal, rumeni aventurin, zeleni aventurin, črni obsidian, rožni kremen in turkinit (turkizno obarvan howlite)
 • vsebuje naravne drage kamne, katerih ton in barva se lahko razlikujejo od tistih na fotografiji.
 • Torbica: torbica/spirala,
 • bombažna vrvica
 • informativni letak
 • vrečka organza 8cm x 8cm
 • Opomba! Barva vrečke organza prihaja naključno.
 • Vključeno je angleško informativno besedilo o vseh kamnih s slikami.
 • Dolžina kabla: 72 cm
 • Kletka: 2 x 1,5 cm
Napišite mnenje za “Ogrlica iz dragih kamnov – Gemstone Kit”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite