LCD grafična tablica za risanje 10″- Črna

LCD grafična tablica za risanje 10″- Črna

13.59 

Na zalogi

 HITRA DOSTAVA

 

 MOŽNOST VRAČILA BLAGA v 14 DNEH

 

 BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€

 

 PLAČILO PO POVZETJU ALI S KARTICO

 

 OB VSAKEM NAKUPU NAD 50€ PREJMETE DARILO

 

 VSE IZDELEK IMAMO NA ZALOGI V NAŠEM SKLADIŠČU V SLOVENIJI

 

 DARILO LAHKO POŠLJETE NEPOSREDNO SLAVLJENCU ALI SLAVLJENKI

 

 IMATE KAKŠNA VPRAŠANJA? POKLIČITE NAS NA 068 124 158

Delaš v pisarni, si študent? Zamenjajte tradicionalne zapiske s tablico! Vaš otrok rad riše? Ta tablica je idealna zate.

Prenosna in trpežna : pisalno tablico je enostavno vzeti s seboj v aktovki ali nahrbtniku na potovanje brez nereda barvic, markerjev ali krede; risalna deska bo otroke ure in ure zaposlila v avtu, letalu, tako da lahko starši uživajo v razbremenjenem potovanju.

Zaklepanje in čiščenje z ENIM GUMBOM:  Pritisnite gumb za zaklepanje, da zaklenete stran, da ohranite umetniško delo ali seznam spominov v primeru, da ga po nesreči ali poredni otroci odstranite. Čiščenje z ENIM gumbom bo prihranilo čas in hitro znova ustvarilo novo delo.

Mehki barvni zaslon LCD za zaščito oči:  Naša podloga za pisanje uporablja tehnologijo LCD, občutljivo na pritisk, ki lahko ustvari čudovite črte s katerim koli trdim predmetom. Ta otroška igrača brez SEVANJA, brez MODRE SVETLOBE. Otroškim očem ne bi škodoval niti pri dolgotrajni uporabi. Več možnosti velikosti ponuja dovolj prostora za grafite in enostavno gledanje.

Okolju prijazni pisalni bloki za večkratno uporabo: Zamenjajte tradicionalno pisalo za risanje, s to tablico lahko prepišete več kot 50.000-krat, brez črnila, brez prahu, ščiti tako otroke kot okolje.

Popolno darilo za deklice in dečke: idealen način, da z barvami pokažete otrokovo ustvarjalnost in domišljijo. Božič, rojstni dan, vrnitev v šolo itd. ta risalna tabla LCD je primerna za vse priložnosti. Otrokom bi bilo všeč.

  • črna barva
  • starost: 3+
  • napajanje: baterija CR 2025 (priložena)
  • velikost zaslona: 10″
  • 270*167*5,5mm
Napišite mnenje za “LCD grafična tablica za risanje 10″- Črna”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite