LCD grafična tablica za risanje 12″ XXL

LCD grafična tablica za risanje 12″ XXL

14.55 

Na zalogi

Delaš v pisarni, si študent? Zamenjajte tradicionalne zapiske s tablico! Vaš otrok rad riše? Ta tablica je idealna zate. Izdelek omogoča večkratno uporabo.

NAČIN DELOVANJA - zaslon tablice velikosti XXL z diagonalo zaslona 12", ustvarja sliko zahvaljujoč sili pritiska. Vsak dotik (ni nujno, da je to pisalo – zaslon se odzove celo na noht!) povzroči, da se na zaslonu pojavi slika/besedilo – tisto, kar ustvarite na njem. V zgornjem delu se nahaja ročaj, ki vam omogoča priročno shranjevanje pisala, brez strahu, da bi ga izgubili.

VARNO - tablica je brez prahu in neškodljiva za oči! Ne oddaja sevanja in je popolnoma varen za uporabo. Je lahek in ultra tanek - zlahka ga skrijemo v nahrbtnik, torbico ali aktovko.

FUNKCIJA ZAKLEPANJA ZASLONA - pod njim je drsnik, s katerim boste lahko zavarovali vsebino na ekranu. S tem boste zaščitili pomembne zapiske, npr. iz šole ali službe, pred naključnim brisanjem. Tablica ima tudi luknjo, ki omogoča pritrditev vrvic.

VAROVANJE OKOLJA - Tudi uporaba tablice pomembno prispeva k varovanju okolja. Ni vam treba ves čas kupovati pripomočkov za pisanje/risanje – vse, kar morate storiti, je, da uporabljate tablico. Delaš v pisarni, si študent? Zamenjajte tradicionalne zapiske s tablico! Vaš otrok rad riše? Naj se igra z ničemer! Izdelek omogoča večkratno uporabo.

Izdelek omogoča večkratno uporabo.

Clear
Primerjaj

Specifikacija:

  • črna barva, roza barva, rdeča barva in modra barva
  • starost: 3+
  • napajanje: baterija CR 2025 (priložena)
  • velikost zaslona: 12″
  • mere tablice (širina / višina): 19 / 28,5 cm
  • dolžina pisala: 12 cm
  • teža kompleta: 180 g
  • teža z embalažo: 215g

Za ta izdelek ni specifikacij.

Dodatne informacije

Barva

Črna, Rdeča, Modra, Roza

Napišite mnenje za “LCD grafična tablica za risanje 12″ XXL”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite