LED ogledalo na dotik

LED ogledalo na dotik

17.99 

Na zalogi

 HITRA DOSTAVA

 

 MOŽNOST VRAČILA BLAGA v 14 DNEH

 

 BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€

 

 PLAČILO PO POVZETJU ALI S KARTICO

 

 OB VSAKEM NAKUPU NAD 50€ PREJMETE DARILO

 

 VSE IZDELEK IMAMO NA ZALOGI V NAŠEM SKLADIŠČU V SLOVENIJI

 

 DARILO LAHKO POŠLJETE NEPOSREDNO SLAVLJENCU ALI SLAVLJENKI

 

 IMATE KAKŠNA VPRAŠANJA? POKLIČITE NAS NA 068 124 158

Če sanjate o popolnem ličenju v udobju svojega doma, morate imeti LED kozmetično ogledalo. Gre za dodatek, ki ga boste vzljubili že ob prvi uporabi in se od njega ne boste želeli ločiti. LED osvetljeno ogledalo bo odlično za osvetlitev celotnega obraza. Osvetljeno kozmetično ogledalo pa ne bo delovalo le pri ličenju, temveč tudi pri drugih kozmetičnih in negovalnih tretmajih – z njegovo pomočjo si lahko nanesete masko, uredite obrvi ali nadenete in odstranite kontaktne leče.

 

NASTAVITEV NAGIBA – zahvaljujoč možnosti nastavitve naklona ogledala v območju do 180° (gor/dol) njegovo razporeditev lahko preprosto prilagodite svojim trenutnim potrebam in željam . Za popoln make-up vam ni treba dvigniti ogledala in ga premakniti na zgornjo in spodnjo polico – dovolj je le, da prilagodite kot naklona in popolnoma boste osvetlili vsak del svojega obraza. 

22 LED IN 2 MOŽNOSTI NAPAJANJA – ogledalo ima kar 22 LED diod, ki so nameščene na njegovih robovih. Ta razporeditev diod omogoča popolno vidljivost vsakega dela obraza, dekolteja ali vratu. Moč LED osvetlitve je mogoče nastaviti z gumbom na dotik ki se nahaja na dnu ogledala. Ogledalo se napaja iz baterije in omrežja.

ŠIROK PODNOŽJE – stabilno, široko dno ogledala zagotavlja varnost uporabe. Ogledalo se ne bo prevrnilo niti med pogostimi manipulacijami a> .praktično vdolbino, v katero lahko pospravite manjše predmete in se bo popolnoma oprijel mizne plošče tudi pri največjem naklonu. Podstavek je opremljen tudi s

UNIVERZALNA UPORABA – ogledalo bo popolno ne samo za ličenje, ampak tudi za druge kozmetične in negovalne tretmaje. Popolnoma lahko z njim uredite obrvi, si nadenite masko in si celo nataknite in odstranite kontaktne leče .

 

SPECIFIKACIJA

  • napajanje: 4x AA 1,5V baterije (niso priložene)
  • mere (dolžina/širina/višina): 11,9/16,3/27 cm
  • velikost ogledala: 10,5″
  • teža: 395 g
  • teža z embalažo: 550g

VKLJUČENA

  • ogledalo
  • napajalni USB kabel
Napišite mnenje za “LED ogledalo na dotik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite