Lesena sestavljanka iz pisanih kroglic

20.79 

Na zalogi

IZ LESA - lesene igrače so brezčasen predlog, ki bo razveselil vsakega malčka. Igra je varna za vsakega otroka. Naravna surovina pomeni, da tudi če otrok vzame igračo v usta, ne bo imel stika s plastiko.

 

UČENJE - Igranje z mozaikom je odličen način za razvijanje ročnih spretnosti, vadbo koordinacije oči in rok ter urjenje sposobnosti logičnega razmišljanja. Otroci z igračo vadijo tudi potrpežljivost in koncentracijo.

ZABAVA - odličen način za prijeten čas s starši. Zabavno je urediti slike z uporabo številnih kroglic različnih barv. V kompletu so vzorčne slike, ki jih lahko ustvarite iz elementov v kompletu.

 

BARVE - žive, kontrastne barve dodajo estetsko vrednost in pritegnejo otrokovo pozornost ter spodbujajo ponavljajočo se igro. Odličen način zabave z vso družino. Omogočila bo zanimivo preživljanje časa doma z otrokom in preganjanje dolgčasa, še posebej, ko zunaj vreme ni naklonjeno.

Preskočite vrsto in prejmite že naslednji dan vaš paket.Paket pošljemo še isti DELOVNI dan (od ponedeljka do petka) izključeni so tudi prazniki.

Primerjaj

SPECIFIKACIJA:

  • barva: večbarvna
  • material: les
  • mere (dolžina / širina / višina): 22x22x5,5cm
  • teža: 0,70 kg
  • teža v paketu: 0,80 kg
Be the first to review “Lesena sestavljanka iz pisanih kroglic”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite