LESENA STEZA ZA AVTOMOBILE

29.95 

Na zalogi dobavitelja (1-3 dni dobava)

Z leseno stezo za avtomobile EverEarth bodo otroci izredno uživali ob gledanju avtomobilov, ki padajo s steze na stezo. Barvita steza privabi otrokovo pozornost, hkrati pa pripomore k razvoju motorike.

Podarite otroku lepši danes in lepši jutri! Podarite mu naravo! Podarite mu les!

Vse lesene igrače EverEarth so izdelane iz 100% FSC certificiranega bukovega lesa po strogih evropskih standardih za nadzor kakovosti EN71, zato je lesena igrača EverEarth varna in trajna izbira za vašega otroka. EverEarth pripisuje pomen uporabi izključno trajnostnih virov, barv na vodni osnovi, reciklirane embalaže. Izdelki EverEarth so narejeni po standardih najvišje kakovosti.

SPRETNOSTI, KI JIH IGRAČA SPODBUJA:

Miselne spretnosti

Ugotavljanje, kako stvari delujejo, je ena najboljših sestavin igre. Pri tem lahko pomagajo tako preprosti izzivi kot tisti malo zahtevnejši.

Socialne spretnosti in samozaupanje

Zaupanje vase in sposobnost deliti svoje misli in zamisli sta bistvenega pomena za otrokov razvoj. Igra ima naravno moč, da otroka pri tem podpre.

Fina motorika

Spretna uporaba dlani in prstov je ključna pri pisanju, risanju in vsakodnevnih opravilih.

Koordinacija med očmi in rokami

Vadba koordinacije med očmi in rokami vodi do uspeha v šoli in na drugih področjih.

Spodbujanje čutil

Igrača stimulira različna čutila. To spodbuja otroke k večji radovednosti, tako da še bolj poglobljeno in z večjim veseljem raziskujejo svet okoli sebe.

    • Blagovna znamka: EverEarth
    • Dimenzije: 28 x 28 x 10 cm
    • Teža: 0,88 kg
SLOVENIJA Naziv: Lesena steza za avtomobile art. 30942 Priporočena starostna skupina: 18 mesecev + Opozorilo! Potreben je nadzor odrasle osebe. Plastična sponka, ki pritrjuje izdelek v embalažo, ni sestavni del izdelke in jo je potrebno odstraniti. Embalažo zadržite za kasnejšo uporabo.
Primerjaj
Kategorija:

Z leseno stezo za avtomobile EverEarth bodo otroci izredno uživali ob gledanju avtomobilov, ki padajo s steze na stezo. Barvita steza privabi otrokovo pozornost, hkrati pa pripomore k razvoju motorike.

Be the first to review “LESENA STEZA ZA AVTOMOBILE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite