LESENI METER – DINOZAVER

30.95 

Na zalogi dobavitelja (1-3 dni dobava)

Spremljajte rast svojega otroka! Višinomer v obliki dinozavra EverEarth vsebuje tudi ljubke leteče dinozavrčke, s katerimi lahko označite otrokov napredek v rasti.

Podarite otroku lepši danes in lepši jutri! Podarite mu naravo! Podarite mu les!

Vse lesene igrače EverEarth so izdelane iz 100% FSC certificirane bukve po strogih evropskih standardih za nadzor kakovosti EN71, zato je lesena igrača EverEarth varna in trajna izbira za vašega otroka. EverEarth pripisuje pomen uporabi izključno trajnostnih virov, barv na vodni osnovi, reciklirane embalaže. Izdelki EverEarth so narejeni po standardih najvišje kakovosti.

SPRETNOSTI, KI JIH IGRAČA SPODBUJA:

Telesni razvoj in groba motorika

Pomembni mejniki v telesnem razvoju otroka se pripetijo v njegovih najzgodnejših letih, zato je  urjenje grobih motoričnih sposobnosti izrednega pomena.

Učenje števil

Prepoznavanje osnovnih števil je koristno pri postavljanju temeljev za uspeh v šoli in zunaj nje. Učenje skozi preprosto igro pa omogoči najboljše rezultate.

Socialne spretnosti in samozaupanje

Zaupanje vase in sposobnost deliti svoje misli in zamisli sta bistvenega pomena za otrokov razvoj. Igra ima naravno moč, da otroka pri tem podpre.

Komunikacijske spretnosti

Igra otrokom omogoča, da igrajo različne vloge in so v stiku z drugimi otroci. S tem razvijajo svoje komunikacijske sposobnosti in začnejo bolje razumevati družbene odnose.

    • Blagovna znamka: EverEarth
    • Dimenzije: 101 x 27 x 1 cm
    • Teža: 1,08 kg
SLOVENIJA Naziv:Leseni meter- dinozaver art. 33506 Priporočena starostna skupina: 12 mesecev + Opozorilo! Otrok naj bo ob igri pod nadzorom odrasle osebe. Plastična sponka, ki pritrjuje izdelek v embalažo, ni sestavni del izdelke in jo je potrebno odstraniti. Embalažo zadržite za kasnejšo uporabo.
Primerjaj
Kategorija:

Spremljajte rast svojega otroka! Višinomer v obliki dinozavra EverEarth vsebuje tudi ljubke leteče dinozavrčke, s katerimi lahko označite otrokov napredek v rasti.

Be the first to review “LESENI METER – DINOZAVER”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite