Zložljiv ventilator v obliki pnevmatike z lučko

Zložljiv ventilator v obliki pnevmatike z lučko

19.79 

Na zalogi

Ste naveličani poletne vročine in potenja?

To je mini ročni ventilator, ki vas lahko ohladi v vročem poletju, tako da lahko uživate v hladu kadarkoli in kjerkoli. Uporabljate ga lahko v pisarnah, domovih, spalnicah, na potovanjih in bo najboljše darilo za vašo družino in prijatelji v vročem poletju.

S seboj prinesite mini ventilator in imejte prijetno potovanje z družino in prijatelji!

 

 

Osebni ventilator: ventilator z edinstveno obliko pnevmatike, zložljiv ventilator. Ta prenosni ventilator lahko postavite na posteljno omarico v spalnici ali na mizo v domači pisarni, seveda pa ga lahko uporabljate tudi kot potovalni ventilator, namizni ventilator, pisarniški ventilator.

Ventilator s 3 hitrostmi: naši namizni ventilatorji imajo tri hitrosti vetra in ko preklopite s prve na tretjo, boste zaslišali zvok, kot da bi zagnal avto. Lahko ga prižgeš in prižgeš malo daleč, da se kotali po tleh kot guma pri veliki hitrosti na avtocesti.

Prenosni ventilator za 180°: Glavo ventilatorja lahko zavrtite za 180° od spredaj nazaj, najboljša izbira za potovalno kampiranje!Ventilator je mogoče enostavno nastaviti tudi ponoči, potovalni ventilator, primeren za potovanje z avtomobilom za kampiranje.

Nastavljiva višina: ventilator ima dve nastavljivi višini.

Večnamenski ventilator, ki se lahko uporablja kot potovalni ventilator, namizni ventilator, mini ventilator, osebni ventilator za tiste, ki težko živijo, ne da bi izgubili okus.

Bela
Zelena
Clear

Tehnične specifikacij:

  • zložljiv
  • 2 nastavitve višine
  • 3 nastavljive hitrosti
  • 5 voltov
  • Barve: zelen in bel
  • VELIKOST: 13,5cm*29cm

Za ta izdelek ni specifikacij.

Dodatne informacije

Barva

Bela, Zelena, Zlata

Napišite mnenje za “Zložljiv ventilator v obliki pnevmatike z lučko”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite