Motoristično držalo za telefon s polnilcem- TRIZAND

Motoristično držalo za telefon s polnilcem- TRIZAND

10.90 

Na zalogi

 HITRA DOSTAVA

 

 MOŽNOST VRAČILA BLAGA v 14 DNEH

 

 PLAČILO PO POVZETJU ALI S KARTICO

 

 VSE IZDELEK IMAMO NA ZALOGI V NAŠEM SKLADIŠČU V SLOVENIJI

 

 DARILO LAHKO POŠLJETE NEPOSREDNO SLAVLJENCU ALI SLAVLJENKI

 

NOSILEC ZA TELEFON ZA MOTOR S POLNILCEM

Držalo za telefon s polnilcem pomeni, da nobeno potovanje ne bo več dvomljivo! Telefon ali navigacijo lahko priključimo na polnjenje in uživamo v energiji ves čas potovanja , ni nam treba skrbeti, da bomo izgubili GPS signal in se izgubili.

Vhod za polnjenje je zavarovan z vtičem, zaradi česar je popolnoma vodotesen. Dodatno je bilo uporabljeno stikalo ON/OFF , ki omogoča stalen nadzor, ko polnimo telefon ali navigacijo, lahko polnilec popolnoma izklopimo. Vtičnica ima modro osvetlitev – dodatna prednost, še posebej za ljubitelje pripomočkov!

Nosilec se namesti na volan ali okvir tako, da se z ušesci poveže z baterijo. Konstruiran je v dvojni kroglični konstrukciji, ki omogoča vrtenje za 360 stopinj (3D), kar omogoča natančno in natančno nastavitev vidljivosti. Ustreza vsakemu telefonu in navigaciji z največjo širino 85 mm; lahko ga namestimo na motocikel, skuter, štirikolesnik itd. Konstrukcija ročaja je izdelana iz aluminija, kar zagotavlja dolgoletno uporabo.

V kompletu je tudi gumijast ovitek, ki ščiti telefon pred padcem. Namesti se na vogalih telefona ali navigacije. Dodatno sta v kompletu tudi 2 rezervni blazinici za ročaj. Na držalo lahko nalepite tudi nalepko iz filca (priložena 2), ki bo zaščitila telefon pred praskami.
VODOTESNA POLNILNA VTIČNICA – polnilec ima vhod zavarovan z vtičem, zaradi česar je popolnoma vodoodporen in ni nevarnosti, da bi polnilec ob vožnji z motorjem v slabem vremenu zalila voda. Dodatno je uporabljeno ON / OFF stikalo, ki omogoča stalen nadzor, ko polnimo telefon ali navigacijo, lahko polnilec popolnoma izklopimo – pri parkiranju ne izgubljamo energije. Vtičnica ima modro osvetlitev. Ker imamo dostop do energije, nam ni treba skrbeti, da bomo izgubili signal GPS in se izgubili.

 

 

ROTACIJA 360°C – 3D – ročaj je konstruiran v dvojni kroglični konstrukciji, zahvaljujoč kateri se lahko vrti za 360 stopinj, kar omogoča natančno in natančno nastavitev vidljivosti.

MOČNA VARNOST – v kompletu je gumijasta kapica, ki ščiti telefon pred padcem. Namesti se na vogalih telefona ali navigacije. Dodatno sta v kompletu tudi 2 rezervni blazinici za ročaj. Na držalo lahko nalepite tudi nalepko iz filca (priložena 2), ki bo zaščitila telefon pred praskami.

REGULACIJA – držalo se prilega vsakemu telefonu in navigaciji maksimalne širine 85mm; lahko ga namestimo na motocikel, skuter, štirikolesnik itd. Konstrukcija ročaja je izdelana iz aluminija, kar zagotavlja dolgoletno uporabo.

 • črna barva
 • material: aluminij
 • najmanjša širina: 40 mm
 • Največja širina: 85 mm
 • mere (dolžina / širina / višina): 17/5 / 12cm
 • teža: 0,26 kg

VKLJUČENA

 • ročaj
 • blazinici
 • gumijasti pokrovček
 • 2 blazinici iz filca
 • žica

Dodatne informacije

Teža0.26 kg
Dimenzije36 × 45 × 5 cm
Napišite mnenje za “Motoristično držalo za telefon s polnilcem- TRIZAND”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite