Otroški projektor svetilka

Otroški projektor svetilka

4.20 8.20  (-49%)

Na zalogi

SVETILKA IGRAČKA S PROJEKTOROM

V kompletu je unikaten projektor v obliki priročne majhne svetilke, ki se bo prilegla tudi v majhne rokice. Ima 4 zamenljive diske, na katerih se nahajajo slike s kopenskimi živalmi, vodnimi živalmi in vesoljem. Zahvaljujoč temu ima projektor tudi gumb za ostrenje, slike se lahko prikažejo z različnih razdalj. V kompletu so baterije, ki so v igrači, tako da lahko projektor vklopimo takoj po odprtju.

 

ZAMOTI OTROKA- igračka svetilka s projektorjem bo našim otrokom poskrbela za večer poln navdušenja. Med projekcijo navdušite starše/skrbnike, da pripovedujejo odlične, zanimive zgodbe za spanje in bodo otroku naredili večerni spanec prijetnejši. Odličen je tudi za ukrotitev otroka s temo in pomaga pri samostojnem zaspanju. Slike, projicirane na strop, bodo vašega malčka pritegnile pogled, zahvaljujoč temu, da bo nanje usmeril svojo pozornost in bo hitreje zaspal.

 

UČENJE IN UŽIVANJE - ob projiciranju slik s projektorja lahko starš otroku pripoveduje o živalih, jih opisuje in ustvarja zgodbe, ki malčku omogočajo razvoj domišljije in besednega zaklada. Vsakodnevne večerne zgodbe bodo postale bolj realistične, prerasle v pravo, poglobljeno predstavo. Otrok bo miren, zanimajo ga slike, zahvaljujoč temu bo pridobil znanje in hitreje zaspal.

 

GUMB ZA FOKUS – na konici ima projektor posebno rumeno številčnico, ki vam omogoča ostrenje. Zahvaljujoč temu lahko ne glede na kraj, kjer izpostavljamo in oddaljenost od stene ali stropa, prikažemo jasno sliko, ki je otroku jasno vidna.

 

 

SPECIFIKACIJA:

  • teža: 0,03 kg
  • teža v paketu: 0,05 kg
  • starost: 3+

VKLJUČENO:

  • svetilka s projektorjem
  • 4 vstavki s slikami
  • baterije (vključene)

Za ta izdelek ni specifikacij.

Napišite mnenje za “Otroški projektor svetilka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite