Mini prenosni šivalni stroj

19.99 

Na zalogi

Izjemno lahek šivalni stroj na baterije

Ta prenosni šivalni stroj je vsestranski in izjemno kompakten. Uporaba je zelo enostavna: vse, kar morate storiti, je, da na majhni šivalni stroj postavite navitje niti in ga z ročnim pritiskom zaprete kot spenjalnik.

Rob hlač ali zaves? Trik se odigra v kratkem času. Zahvaljujoč temu majhnemu orodju ne potrebujete šivalnih izkušenj, da bi se dotaknili ali okrasili oblačila, zavese, prt. Deluje s 4 AA baterijami. Če ga želite vklopiti, morate samo pritisniti gumb "ON".

Po eni strani vam omogoča šivanje oblačil kadar koli in kjer koli. Če je šivanje za vas še posebej sproščujoče, si ga privoščite na dopust in uživajte v prostem času za šivanje.
Po drugi strani pa ne zavzema prostora in je zato idealen za tiste, ki živijo v studiu , univerzitetni sobi ali preprosto majhnem stanovanju.
In končno je tako priročen, da se lahko šiva na težko dostopnih mestih. Njegova ergonomija in lahkotnost vam omogočata prihranek časa, tako da se izognete, na primer, demontaži namestitve zaves, ko šiv odpove: namesto da odvijete palico in na mizo postavite zajetne zavese, šivajte neposredno na zaveso , okrog palice!
Kljub svoji velikosti je dovolj močan za šivanje tako težkih kavbojk kot tudi krhke svile . Poleg tega ponuja zelo dobro kakovost šivanja.

Preskočite vrsto in prejmite že naslednji dan vaš paket.

Primerjaj
  • Kompakten in prenosni ročni šivalni stroj
  • Brezžično napajanje: zahtevajo 4 baterije AA (niso priložene)
  • ima možnost uporabe preko polnilca (ni priloženo pomagate si lahko z starimi polnilci za telefon )
  • Barve: bela
  • Mere: 210 x 73 x 50 mm – 230 g
  • Vključeni: os, navoj za igle, rezervna igla in tri koluti navoja

 

Be the first to review “Mini prenosni šivalni stroj”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite