Sončna očala polarizacija + UV filter 400 modra

Sončna očala polarizacija + UV filter 400 modra

11.99 

Na zalogi

SONČNA OČALA IZ POLIKARBONATA UV 400

POLARIZACIJA + UV FILTER - sončna očala s polarizacijo zelo dobro ščitijo oči pred prekomernim sončnim sevanjem, poleg tega blokirajo dostop polarizirane svetlobe do oči in zmanjšajo nastanek bleščanja na minimum. To pozitivno vpliva na vidljivost in kontrast gledanja – tudi »v sonce«.

UNIVERZALEN DIZAJN – Polarizirana očala lahko nosijo tako moški kot ženske. Njihov stil se bo ujemal z različnimi slogi, zato jih lahko brez oklevanja nadenete, kadar koli jih potrebujete.

 

ZRCALNI UČINEK - očala z zrcalnimi stekli so hit zadnjih sezon. Zrcalna očala imajo leče, ki posnemajo zrcalni učinek. Oči osebe, ki jih nosi, so praktično nevidne, zaradi česar ne vidite smeri, v katero gleda, temveč le odsev tega, kar vidi.

DODATNI PRIPOMOČKI - na očala je pritrjena mehka torbica "pouch", ki se zapira s potegom vrvice. Zraven je še krpica za čiščenje očal.

 

 

SKU: 13664 Categories: , ,

SPECIFIKACIJA

  • modra barva
  • material: polikarbonat
  • dimenzije: 15 x 14,5 x 5 cm
  • teža: 28g
  • teža v paketu: 54 g
  • Polarizirana zrcalna očala so zaščita za oči za ženske in moške. Dobra očala naj ne ščitijo oči le pred UV-žarki, ampak tudi pred polarizirano svetlobo. To so polarizirana sončna očala z UV filtrom, ki zagotavljajo popolno zaščito v sončnih dneh.

Za ta izdelek ni specifikacij.

Napišite mnenje za “Sončna očala polarizacija + UV filter 400 modra”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite