Stroj za mehurčke -Prenosni ognjemet Bubble machine

Stroj za mehurčke -Prenosni ognjemet Bubble machine

15.76 

Na zalogi

Aparat za mehurčke za ognjemete

Prenosni stroj za mehurčke za ognjemete je komplet mehurčkov z dodano vrednostjo, ki popolnoma združuje orientalsko kulturo petard in stroj za mehurčke. Uživajte v sanjskem klubu mehurčkov in zagotovo vam bo prinesel popolno zabavo.

Ognjemet v naravnem videzu

Stroj z mehurčki spremljajo glasbeni in svetlobni učinki ognjemeta in samodejno se bo izpihnilo veliko število fantastičnih mehurčkov, kar vam bo omogočilo, da boste dolgo časa uživali in ustvarili pravi svetlobni učinek ognjemeta.

 

Avtomatski stroj za mehurčke

Ta stroj za mehurčke je izdelan iz trpežnega ABS materiala, samo ga napolnite s tekočino za mehurčke, vklopite stikalo in samodejno bo proizvedel veliko število mehurčkov, ki bodo poskrbeli za ure zabave za vso družino.

 

Praktičen komplet za mehurčke

Električni aparat za mehurčke je komplet za ustvarjanje mehurčkov po ugodni ceni, ki je opremljen z aparatom za mehurčke, stekleničkami tekočine za mehurčke in nalepkami, kar je dovolj, da lahko vaš otrok in njegovi prijatelji uživajo v fantastičnem klubu mehurčkov. igra več ljudi.

 

Kul svetlobni učinki

Ta naprava za ustvarjanje mehurčkov ima  vgrajene svetle RGB LED luči, notranji program pa lahko nadzoruje barvo in svetlost za doseganje dinamičnih svetlobnih učinkov. Ponoči bodo živahne luči svetile na mehurčke v slogu ognjemetov in ustvarile čarobno doživetje, ki bo navdušilo vse na vašem dogodku.

Enostaven za prenašanje in uporabo

Aparat za mehurčke za ognjemete je majhen in lahek, zato ga je enostavno prenašati in nastaviti. Deluje na baterije AA, tako da ga lahko uporabljate kjer koli, ne da bi potrebovali vtičnico. Uživajte v zabavi z mehurčki kadarkoli in kjer koli!

 

VARNEJŠA ALTERNATIVA

Za razliko od tradicionalnih ognjemetov, ta naprava z mehurčki ohranja zabavo brez povzročanja kakršnih koli varnostnih težav. Odlično za otroke in odrasle, da uživajo brez skrbi. ​

 

 

Primeren za vse priložnosti

Aparat za mehurčke za ognjemete je popoln za različne dogodke, kot so  novo leto, božič, zabave, poroke itd. Vašim praznovanjem doda edinstven pridih in ustvari trajne spomine za vas in vaše najdražje.

 

 

Stroj za mehurčke

  • plastika
  • priložena polnilna baterija
  • glasba in led lučke

Zahteve glede baterije

  • Igrače uporabljajo baterijo za ponovno polnjenje 3,7 V 1200 mAh. 2 Baterije za ponovno polnjenje je mogoče polniti samo pod nadzorom odrasle osebe;
  • Akumulatorsko baterijo je treba pred polnjenjem odstraniti iz igrače;
  • Uporabljajte samo baterije, ki so enake ali enake priporočenim baterija
  • starost 3+

Za ta izdelek ni specifikacij.

Napišite mnenje za “Stroj za mehurčke -Prenosni ognjemet Bubble machine”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite