Studio za nohte s sušilcem laka

Studio za nohte s sušilcem laka

14.99 

Na zalogi

Omogoča otrokom globlje razumevanje umetnosti nohtov Igralni set za ustvarjanje nohtov je opremljen z različnimi zabavnimi dodatki. Mehki robovi, varni za otroke, bolje ščitijo otroka pred poškodbami, srednje velika zasnova pa otroku olajša prijemanje. Set je kot nalašč za učenje vaše deklice modne lepote, saj deklicam omogoča visoko kakovostno sposobnost igranja vlog.  Izboljšajte otrokovo praktično zmožnost in estetski občutek s to igro igranja vlog, okrepite otroško domišljijo in razvijte ustvarjalne sposobnosti.

STUDIO – Kot veste, bi vsaka gospodična želela imeti lepe, nalakirane nohte . Z našo igračo se boste počutili kot v pravem kozmetičnem salonu . Komplet vsebuje: sušilnik za nohte z ventilatorjem za pospešitev sušenja nohtov, na baterije, okrasne kamenčke za nohte, 3 lake, ločila za noge, 2 bleščici v različnih barvah in pilico v obliki srca . Vse je zapakirano v pisani embalaži kot nalašč za darilo .

VARNO – Laki, ki so bili vključeni v komplet, so narejeni iz zdravih, neškodljivih in nestrupenih snovi, zaradi katerih nohti deklet, ki uporabljajo set, niso izpostavljeni poškodbam . Tako lahko gospodični brez skrbi za svoje zdravje prepustimo oblikovanje in izdelavo manikure ali pedikure.

 

 

ENOSTAVNO ODSTRANJEVANJE – Če se želite znebiti laka za nohte , ga preprosto odlepite . Ko želi vaš otrok spremeniti oblikovano barvo ali vzorec, rahlo dvignite plast laka navzgor in ta se bo odlepil z nohtne plošče. V kompletu je veliko zanimivih kamenčkov različnih oblik in barv, npr. srčki, rožice itd., ki jih je tudi zelo enostavno odstraniti. Lak za nohte lahko odstranite tudi z običajnim odstranjevalcem laka za nohte.

USTVARJALNA ZABAVA – set studio za nohte vsebuje vse, kar potrebuje mala gospodična za nego svojih nohtov . Odslej lahko kot prava profesionalka ustvarja čudovite vzorce na svojih nohtih . Igrača razvija ročne spretnosti ter prebuja ustvarjalnost in čut za estetiko. Poleg tega vadi potrpežljivost in natančnost. Vaš dom se bo spremenil v majhen kozmetični salon in zabavi ne bo konca . Na izbiro je ogromno kompozicij. Pustite svojemu otroku domišljiji prosto pot in učinki vas bodo zagotovo presenetili .

 

SPECIFIKACIJA

 • starost: 6+
 • baterije: 2× AA (niso priložene).
 • mere (širina / dolžina / višina): 9,5 / 14 / 5,5 cm
 • baterije: 2× AA (niso priložene)
 • sušilec za nohte
 • okrasni kamenčki
 • 2 nožni ločilniki
 • pilica za nohte v obliki srca
 • 3 laki
 • 2 posodici z bleščicami
 • blazinica za poslikavo nohtov

Za ta izdelek ni specifikacij.

Napišite mnenje za “Studio za nohte s sušilcem laka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite