Svetovni zemljevid za praskanje+pripomočki

Svetovni zemljevid za praskanje+pripomočki

18.99 

Ni na zalogi

VISOKO KAKOVOSTNA ZMOGLJIVOST - izdelek je klasičen, črna je kombinirana z zlatom. Vsaka od držav in celin je bila prekrita z aluminijasto strgalno folijo. Folija ima enotno barvo, po praskanju pa bodo prikazane različne barve in natančne konture posameznih držav. Papir, iz katerega je izdelana praska, je visokokakovostne strukture, zaradi česar ni nevarnosti, da bi se poškodoval in izgledal slabo pri praskanju.

3 NAČINI RAZSTAVE - zemljevid lahko namestite neposredno na steno (priložen je trak) v obliki plakata. Lahko ga namestite tudi na plutasto ploščo - tako boste lahko enostavno pripeli fotografije, kratke potne liste itd. Ali v okvir - poiskali pravo velikost okvirja in vanj vstavili zemljevid, odstranili zaščitno steklo in prikazali zemljevid v vaši dnevni sobi! Po odstranitvi stekla ga boste lahko uporabljali brez težav.

DODATNI PRIPOMOČKI - v kompletu sta 2 pripomočka za praskanje zemljevida, praskalnica in kocka, čopič, ki vam bo omogočil, da se znebite ostankov prask. 40 nalepk, od tega 36 grafik, ki simbolizirajo počitnice, jadranje, plezanje, plavanje, balonarstvo, čas z družino, prijatelji in še veliko več, 4 nalepke vam omogočajo, da ustvarite svojo grafiko - vse, da si lahko zapomnite vse na zemljevidu. Ravnilo z mini povečevalnim steklom, ki vam bo omogočilo natančno označevanje krajev in 15 žebljičkov za obešanje fotografij, razglednic ali kratkih potovalnih zapiskov. Vso dodatno opremo lahko shranite v priloženi torbici s snemalnikom, ki vam omogoča, da vse hranite na enem mestu, ne da bi se izgubili.

DARILNA IDEJA - praska za zemljevid sveta je popoln pripomoček za vsakega popotnika. To je odlična ideja, tako za zajemanje potovanja kot za načrtovanje prihodnjih potovanj. Zemljevid z dodatki je zapakiran v elegantno tubo, zato se odlično obnese kot darilo za ljubljeno osebo ali družino.

Zemljevid za praskanje je popoln pripomoček za vsakega popotnika. Izdelek je klasičen, črna je kombinirana z zlatom. Vsaka od držav in celin je bila prekrita z aluminijasto strgalno folijo. Folija ima enotno barvo, vendar bodo po praskanju prikazani različni odtenki in natančne konture posameznih držav. Papir, iz katerega je izdelana praska, je visokokakovostne strukture, zaradi česar ni nevarnosti, da bi se poškodoval in izgledal slabo pri praskanju.

Zahvaljujoč elegantnemu in hkrati klasičnemu slogu se zemljevid prilega vsaki notranjosti.

Značilnosti

Zlati premaz se strga s pomočjo kocke, pritrjene na komplet, ali praske. Po praskanju zemljevid očistite s čopičem, da ga očistite od ostankov odpadne prevleke.

Praskajte mesta, ki ste jih obiskali, in ustvarite eno in edino sliko na steni! To je odlična ideja, tako za zajemanje potovanja kot za načrtovanje prihodnjih potovanj.

Poleg spodnjega zemljevida obstajajo države, kjer se bodo njihove praporice pojavile po praskanju. Po obisku vsakega lahko opraskate določeno mesto, zahvaljujoč kateremu bodo na zemljevidu prikazana opravljena potovanja.

Zemljevid sveta je tudi privlačen način za učenje geografije za otroka, otrok se ne bo seznanil le s porazdelitvijo držav, desetin večjih mest, temveč tudi zastavami.

Vključuje

V kompletu je tudi 40 nalepk, od tega 36 vsebuje grafike, ki simbolizirajo počitnice, jadranje, plezanje, plavanje, balonarstvo, čas z družino, prijatelji in še veliko več, 4 nalepke vam omogočajo, da ustvarite svojo grafiko - vse, da boste lahko v spomin na vse zemljevid.

Ravnilo z mini povečevalnim steklom vam bo omogočilo natančno označevanje krajev, 15 zatičev pa vam bo omogočilo pritrditev npr. praznična razglednica, fotografija ali kratka opomba. Vsa majhna dodatna oprema je lahko shranjena v vrečki, ki je priložena kompletu.

Zemljevid z dodatki je zapakiran v čudovito cev, zaradi česar je pripomoček primeren tudi za darilo. Lahko daste svoji družini ali svojim najdražjim. Je tudi fantastičen povzetek skupnih potovanj.

Specifikacija

 • mere zemljevida (širina / višina): 82 / 59cm
 • mere cevi (dolžina / širina / višina): 62 / 5,5 / 5,5 cm
 • teža: 0,3 kg

Vključeno

 • zemljevid
 • cev
 • pripomočki za strganje
 • žebljički
 • ravnilo z mini povečevalnim steklom
 • 40 nalepk
 • krtača za čiščenje
 • pritrdilni trak
 • torbica za shranjevanje dodatkov

Za ta izdelek ni specifikacij.

Napišite mnenje za “Svetovni zemljevid za praskanje+pripomočki”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite