Točilnik za pijače 1L

27.50 

Na zalogi

Olajšajte si točenje pijač in se na zabavi sprostite!!

ZA VSAKO PRILOŽNOST -točilnik tekočin je nekonvencionalna ideja za samopostrežno polnjenje pijač med prireditvijo. Tovrstni točilnik lahko napolnite tako z brezalkoholnimi kot tudi z alkoholnimi pijačami, gostje pa bodo lahko na privlačen način napolnili kozarce, kadar koli bodo to potrebovali.

ZELO PRIVLAČEN DIZAJN - ta avtomat za tekočino preseneča ne le s svojo funkcionalnostjo, ampak tudi z nenavadnim videzom - je malo podoben točilnemu avtomatu (gorivo bo alkoholna ali brezalkoholna pijača), kar pomeni, da je njegova uporaba še bolj privlačna kot pravo točenje goriva.

VELIKA ZMOGLJIVOST - točilnik za tekočino ima zelo veliko kapaciteto, zato vam ga ne bo treba pogosto polniti. Vanj lahko naenkrat nalijete približno 1 l tekočine, kar vam bo omogočilo, da boste dolgo časa polnili kozarce ali kozarce gostov.

ENOSTAVNO DELOVANJE - dozirnik je zelo enostaven za uporabo, kar je njegova dodatna prednost. Vanj samo nalijte tekočino, nato pa zgrabite konec s cevko in pritisnite ročico in v nekaj trenutkih lahko napolnite svojo pijačo.

Preskočite vrsto in prejmite že naslednji dan vaš paket.Paket pošljemo še isti DELOVNI dan (od ponedeljka do petka) izključeni so tudi prazniki.

Primerjaj

SPECIFIKACIJA:

  • prostornina: 1l
  • material: plastika
  • za vse vrste pijače
  • dimenzije: 48/14/14 cm
  • teža: 0,845 kg
  • teža v paketu: 1,035 kg
Be the first to review “Točilnik za pijače 1L”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite