Vrtnice iz mila v kovinski košari

9.83 

Na zalogi

Komplet 6 dišečih milnic v elegantni, prefinjeni in zelo elegantni kovinski košari je očarljivo darilo za vašo ljubljeno žensko. Čudovite so, super dišijo, so tudi izraz čustev. Rdeča je simbol ljubezni.

 

 

Sebi ali nekomu drugemu podajte cesarski užitek, kopel z rožnim cvetnim cvetjem. Ko jih vržete v kopel, bodo to naredile povezane s prijetnimi občutki in se še bolje sprostile. Ko plava po površini vode se počasi topi in širi rahlo sproščujoč vonj po vrtnici. Vrzi nekaj cvetnih cvetov v toplo kopel, sprostite se in pustite, da vonji požgečkajo vašo domišljijo

 

 

Če iščete darilo za žensko s katerim ji želite izraziti svoje občutke ljubezni, bližine, prijaznosti in skrbi, potem je namesto cvetja vredno dati  ta set. Takšne vrtnice so tudi lepe in odlično dišijo. Če jih vržete v kopel, bodo to naredile povezane s prijetnimi občutki in se še bolje sprostile.

 

Preskočite vrsto in prejmite že naslednji dan vaš paket.Paket pošljemo še isti DELOVNI dan (od ponedeljka do petka) izključeni so tudi prazniki.

Primerjaj
  • 6 lepih mil vrtnic
  • elegantna kovinska bela košara
  • vonj vrtnice
  • edinstveno darilo za vsako žensko
  • Škatla (cm) 10x10x6,5cm
Be the first to review “Vrtnice iz mila v kovinski košari”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Reviews

There are no reviews yet.

Izberite