Pustna izvirna darila

Pustna izvirna darila

Tukaj je – najbolj norčavi mesec v letu. Februar prinaša veliko pustnih zabav po vsej Sloveniji, nam pa omogoča, da se prelevimo v katerokoli pustno masko. Izvirna darila v spletni trgovini Luniks.si poskrbijo za odlične ideje pri pripravi pustne zabave ali pustnega kostuma.

Pustni kostumi, ki jih lahko priprite kar doma

Če niste posebej razmišljali o pustni maski ali vam kostuma ni uspelo naročiti pravi čas, boste z nekaj domišljije v vaši omari doma zagotovo našli veliko zanimivih idej. Ustvarite kreativno pustno masko.

Super junak

Zagotovo se v vaši omari najde kakšna večja deka, ali rjuha rdeče, modre, črne, zelene ali bele barve. Za pripravo maske v zadnjem hipu je to pač vedno dobra ideja. Razrežite rjuho, tako da dobite pokrivalo za super junaka. Na pokrivalo narišite s flomastri kar želite. Nikar pa ne pozabite na ujemajočo prevezo za oči.

Pustni kostum za super junake lahko pripravite kar iz domače rjuhe (vir: EV)

Zombie

Za pustni kostum zombie ne potrebujete veliko materiala, potrebujete pa nekaj več šminke. Za ta kostum boste verjetno porabili celo črno barvico. Kako se lotiti zombie maske? Poiščite na spletu nekaj zanimivih make up zombijev in poskusite narisati podobno masko. Če niste mojster risanja po obrazu bo dovolj, da si na belo podlago ali svetel puder namažete še belo senčilo, nato pa obrobite oči, veke in ustnice s črno. Oblecite se v črno.

Oblecite se v črno in porišite obraz: zombie, vampir, mumija… (vir: EV)

Čarovnica, maturant, šolar

Pokrivalo lahko pove vse o vaši preobleki. In kar nekaj pokrival lahko pripravite doma kar sami. Naredite stožec iz kartona in ga prelepite s črnim papirjem ali blagom (morda je kakšna stara majica, ki je ne potrebujete, primerna za to opravilo, uporabite lahko tudi črne najlonske nogavice). Prav tako si lahko izdelate pokrivalo za maturanta, svojo frizuro lahko spremenite v piflarja in si nadenete očala. Lahko pa preprosto poiščete kapo od božiča in ste Božiček.

Ustvarite pokrivalo in ustvarite zanimivo pustno masko (vir: EV)

Sadje, zelenjava ali rože

Otroke lahko hitro oblečete v kakšno zanimivo sadje, kot je bučka, vreča krompirja ali korenček. Z nekaj ročnih spretnosti lahko doma izdelate rože iz papirja in jih oblikujete v venček za na glavo. Tako boste vašo deklico hitro oblekli v lepo hualala havajsko plesalko. Dodajte še kakšno roza kiklico in imate pravo mini maškaro.

Otroci se bodo bolj kot v kostumih zabavali pri ustvarjanju kostuma skupaj z vami (vir: EV)

Hipi ali aerobika iz 80ih

Bodite hipi – zanimiva srajca, zapestnica za na roko, sončna očala, okrog glave pa hipijevski trak. Spodaj si oblečete kavbojke in naj se pustna zabava prične.

Maskirajte se v plesalko iz 80ih – v vaši omari se zagotovo najdejo kakšne črne pajkice, dodajte še debelejše nogavice, v lase pa namestite trak. S seboj vzemite blazino za jogo in že ste v 80ih, ko so bile aktualne plesalske aerobike.

Hipi ali plesalke aerobike (vir: EV).

Preglejte izvirna darila na luniks.si

V naši spletni trgovini boste našli pribor za šivanje, ogledala, prav tako pa veliko drugih zanimivih idej v kategoriji izvirna darila: osvetljena LED očala, zabavna skodelica…

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite