Izvirna darila za dom in vrt

Izvirna darila za dom in vrt

Ko iščemo izvirna darila pomeni, da želimo nekoga presenetiti s svojo kreativnostjo in edinstvenostjo. Želimo pokazati, da nam je mar in smo vložili nekaj več truda in energije, da bi obdarovanca osrečili.

Kdaj uporabiti izvirna darila za dom in vrt?

Izvirna darila za dom in vrt so primerna za različne priložnosti. Še posebej primerna so, ko se prebuja pomlad in se pričenja spomladansko čiščenje doma ter urejanje in priprava vrta. Spomladi se pričenja načrtovanje del, ki se bodo opravila na vrtu in tudi zabave, ki jih bomo pripravili na dvorišču, garaži, terasi ali vrtu.

V naši spletni trgovini boste našli veliko uporabnih izdelkov vrt, ki vam bodo pomagale pri:

 • Čiščenju in urejanju vrta,

 • Sajenju novih rastlin,

 • Obrezovanju,

 • Zalivanju,

 • Odstranjevanju plevela.

Prav tako boste našli veliko zanimivih izdelkov za urejanje doma:

 • Svetilke,

 • Difuzorji zraka,

 • Seti za odpiranje vina,

 • Posode…

Našli boste tudi pripomočke za peko na žaru, pa pripomočke za merjenje in druge pripomočke, s katerimi boste urejali vaš dom in vrt. Darila za dom in vrt boste našli v naši rubriki za dom in vrt.

Poiščite izvirna darila za dom in vrt v naši spletni trgovini luniks.si (vir: EV)

Kako izbrati primerno darilo za dom in vrt?

Vse okrog nas odraža naša mišljenja. Glede na to, kakšen je naš dom, kakšno je naše delovno okolje, naši odnosi z drugimi. Ustvarjanje in življenje v okolju, v katerem se počutimo prijetno, lahko vpliva na naše dobro počutje in poveča produktivnost.

Nekateri se boljše počutijo v mestu, saj obožujejo ljudi in dogajanje okrog njih. Spet drugi so raje na deželi, kjer uživajo v naravi. Nekaterim je všeč vmesna varianta, v varni soseski z veliko sosedi in prijatelji, a kljub vsemu z nekaj zasebnosti v svoji hiši.

Ko vstopimo v notranjost kakšnega prostora (stanovanje, garaža, vrt), lahko takoj spoznamo osebo. Nekdo ima rad velike in prostorne sobe, spet drugi imajo radi na vsaki polici v domu veliko knjig, spominkov in drugih osebnih predmetov. Spoznavanje osebe v njihovem domačem okolju vam lahko pomaga pri izbiri zanimivega darila zanje. Ko izbirate darila za dom imejte v mislih:

 • Stil osebe – poskrbite, da bo izbrano darilo v slogu posameznika. Barve: Če kupujete dekorativno darilo, poskrbite, da se barve ujemajo z barvami in slogom prostora.

 • Praktičnost – darilo za dom naj bo uporabno. Darilo, ki lahko služi določenemu namenu, bo verjetno bolj cenjeno.

 • Kvaliteta – darilo naj bo kakovostno in vzdržljivo. Slabo narejeno darilo ne bo dolgo trajalo in bo morda celo razočaralo prejemnika.

Zanimiva darila za sprostitev

Ker se s prihodom lepega vremena hitro prične sezona piknikov in več druženja, lahko že razmišljate, kako narediti vaše zabave tako uspešne, da se bo še dolgo govorilo o njih. Preglejte rubriko sprostitev in zabava in izberite darila veliko smeha in zabave.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Izberite