10 idej za izvirna darila za prijateljico

10 idej za izvirna darila za prijateljico

Se po dolgem času karantene, šolanja doma, družinskih in službenih odsotnosti končno srečata s prijateljico in iščete zanimivo darilo za žensko? Preglejte izvirna darila za prijateljico na naši spletni strani.

Fotografija: Izvirna darila za prijateljico (vir: EV)

Vaša prijateljica praznuje rojstni dan in zdi se vam, da ima vse kar potrebuje? Kaj kupiti za rojstni dan prijateljici? Izberete nekaj, kar vedno pride prav.

Izdelki za ženske za lepoto in osebno nego

Vedno, prav vedno lahko darilo za najboljšo prijateljico izberete v kategoriji za lepoto.

 1. Depilator za obrvi z LED lučko – urejanje obrvi na primeren način je vse bolj popularno. Podarite ji natančni depilator z LED lučko in zagotovo bo to darilo redno uporabljala.

 2. Prenosni sušilec laka je darilo za prijateljico, ki ima razgiban življenjski slog in ji urejenost veliko pomeni. Včasih se kakšen noht poškoduje in še kako prav ji bo prišel sušilec laka, da si lak hitro popravi in spet izgleda božansko.

 3. Prstno držalo za lak spada med zanimiva darila za ženske, ki so zelo aktivne in vedno rade izgledajo urejene. Nič več razlivanja laka, prilega se vsem stekleničkam lakov in paše na vsako roko. Zares izvirno darilo za prijateljico.

Izdelki za dom

Iščete unikatno darilo za prijateljico?

 1. Projektor LED z zvočnikom bo poskrbel za odlično večerno vzdušje v spalnici, dnevni sobi, hodniku… Uporablja se lahko kot nočna svetilka in projektor glasbe.

 2. Za vse moderne ženske, ki veliko časa preživljajo pred računalniki (poslovno ali zasebno) je LED žarnica difuzor zraka idealno darilo. Prijetno pršenje zraka medtem, ko dela jo bo dodatno motiviralo in poskrbelo za njeno dobro počutje.

 3. Je rada odlična gostiteljica? Potem bo darilo SUSHI komplet odlično darilo za prijateljico. S tem bo postala mojstrica sušija in le vi boste poznali njeno skrivnost do mojstrstva.

Dekorativni in uporabni izdelki za žensko

Iščete darilo za prijateljico, ki bo uporabno in obenem dobro izgleda?

 1. Moderna namizna LED svetilka omogoča enakomerno osvetlitev delovne in pisalne mize, nočne omarice v spalnici ali kotička za branje, prav tako pa poskrbi, da so pisala vedno pri roki in pospravljena.

 2. Multifunkcijski kemični svinčnik 6v1 je tehnično pisalo, ki je vedno dobrodošel pripomoček v torbici: pisalo, pisalo za zaslone na dotik, raven in križni izvijač, vodna tehtnica, ravnilo v cm in palcih. Ne glede na posel, ki ga opravlja prijateljica, je to darilo vedno dobrodošlo – v pisarni, salonu, butiku, restavraciji…

 3. Budilka Chameleon je lično darilo za prijateljico, ki potrebuje prijetno prebujanje: zaslon z osvetlitvijo prikazuje čas, datum in temperaturo, prosojno ohišje pa sveti v sedmih različnih barvah. Prav izvirno darilo za posebno osebo.

Fotografija: Čudežni obešalnik – darilo za prijateljico (vir: Luniks.si)

Zanimiva darila za prijateljico

Morda se samo srečata po dolgem času in ni nobene posebne priložnosti. Preposto se vidita po dolgem času in si imata veliko za povedati, prav zato, ker jo spoštujete, pa jo želite presenetiti s praktičnim, manjšim darilom.

 1. Vedno dobrodošel je čudežni obešalnik, kajti prav vsaka ženska ima rada urejeno garderobo. Izjemno praktičen obešalnik bo poskrbel za veliko prostora v vaši garderobi in je zato zelo zanimivo darilo za prijateljico.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Izberite