Izvirna darila za valentinovo zanjo in zanj

Izvirna darila za valentinovo zanjo in zanj

Presenetite svojega dragega, svojo drago za letošnjo valentinovo z zanimivim izvirnim darilom. Morda se že pripravljate na lep valentinov večer ali razmišljate, kako bi vama polepšali ta poseben večer. Kakšno pozornost boste namenili svoji ljubljeni osebi ali prijatelju/prijateljici s katero boste preživeli ta romantičen dan? Za vas smo poiskali izvirna darila za valentinovo zanjo in zanj.

Zanimiva darila za valentinovo zanjo in zanj (Vir: EV)

Valentinovo romantično pismo

Najlepše darilo, ki ga lahko podarimo je ljubezen in zelo pomembno je, da znamo ljubezen ohraniti. Z razvijanjem ljubezenskega odnosa lahko poskrbimo za dolgotrajno srečo. Ker je sveti Valentin na skrivaj krščansko poročal vojake je postal nekakšen sinonim borbe za skupno življenje zaljubljenih parov. Tudi sam je imel srečo občutiti ljubezen do slepe ječarjeve hčere.

Na njegov zadnji dan, preden je umrl mučne smrti, je njegovi ljubezni napisal pismo in se podpisal s »tvoj Valentin«. Besede v pismu so bile tako močne, da je dekle po prejemu pisma spregledala. Tako je še poslednjič dokazal, da je ljubezen zares močno čustvo, ki dela čudeže. Zato vsako pisemce, ki ga prejmete od ljubljene osebe, cenite, shranite in bodite hvaležni za osebe v svojem življenju, ki vam izkazujejo ljubezen.

Kristalna vrtnica

Ljubezenska sporočila, pisma in šopek rož še tako danes ostajajo osrednje darilo ob valentinovem. Pomembno je sporočilo, ki ga iz srca namenjamo svoji ljubljeni osebi. Vsak cvet nosi svoj sinonim, zagotovo pa so vrtnice med najbolj priljubljenim cvetjem. Bodite izvirni in izkažite svojo ljubezen ljubljeni osebi s prav posebno vrtnico – kristalna vrtnica.

Foto: kristalna vrtnica (Vir: Luniks.si)

Romantične pozornosti

Ali tudi vaša ljubljena oseba dan rada prične s kavo ali čajem? Magična skodelica v obliki srca ima magično moč. ? Z dodajanjem toplega napitka v skodelico, se črna skodelica spremeni v prelepo sporočilo… »Guess who… loves you.« Tako boste poskrbeli, da se bo vaša ljubljena oseba počutila pomembno vsak dan, ne samo na valentinovo.

Foto: čarobna skodelica za izkazovanje ljubezni (Vir: Luniks.si)

Ker je valentinovo zagotovo najbolj romantičen dan v letu, je to priložnost, ko si zares lahko dovolimo v naše razmerje vnesti malo svežine. V kolikor ste se že podarili svoji ljubljeni osebi knjigo kamasutre ali pa niste najbolj ljubitelj knjig je čas za kamasutra čarobno srce. Dvajset različnih spolnih položajev bo zagotovo poskrbelo za prelepa doživetja v vaši spalnici. In za nepozabno valentinovo.

Romantična večerja za valentinovo

Ste se tudi vi odločili, da boste letošnjo valentinovo preživeli doma in poskrbeli za super romantično večerjo? Zakaj si ne bi omislili nekaj kulinaričnih pripomočkov, ki bodo še dolgo časa krasili vašo kuhinjo in poskrbeli, da bodo večerje v dvoje romantične še dolgo časa po valentinovem.

Okrasite prostor za valentinovo

Morda pri okraševanju prostora ni treba preveč pretiravati, bo pa zelo zanimivo, če boste poskrbeli za majhne pozornosti:

Foto: romantična LED svetilka (Vir: Luniks.si)

Bodite izvirni in dodajte še kaj osebnega, kar povezuje samo vaju…na primer kak spominek iz dopusta, ki sta ga preživela skupaj ali nameravata odpotovati, razvijte kakšno vajino skupno fotografijo,

Okrasite mizo z ljubezenskimi sporočili

Da bo večerja zares popolna poskrbite za romantična sporočila tudi pri hrani:

Ne pozabite, kakor pravi znan rek: »Ljubezen gre skozi želodec«, zato si za pripravo večerje vzemite čas in skrbno izberite sestavine. Lahko pripravite predjed, glavno jed pa pripravita skupaj. Pogosto v tem tempu tako hitimo. Skupna priprava obroka ob romantični glasbi lahko vodi k spoznavanju partnerja v povsem novi luči, pa ne glede na to, koliko časa sta že skupaj. Morda postane kaj od naštetega vajina nova skupna točka, ki vaju še bolj poveže in poglobi vajino ljubezen.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite