Iščete izvirna darila zanjo?

Iščete izvirna darila zanjo?

Izbrati darilo za žensko je prav posebna priložnost. Ženske bodo v darilu vsekakor prepoznale naklonjenost. Tudi odzvale se bodo bolj čustveno. Da bo darilo zares prav poseben dogodek, ki bo vašo obdarovanko razveselil, ji darilo naj daje občutek edinstvenosti. Izvirna darila zanjo preglejte na naši spletni strani tukaj.

Foto: Iščete izvirna darila zanjo? (vir: FP)

Kako izbrati primerna darila zanjo?

Lahko se zgodi, da nas poplava produktov na spletu ali zanimiva reklama na televiziji zavedejo v impulzivni nakup. Pomembno je, da poleg trendov upoštevamo obdarovano osebo. Ko se v nas pojavi namera za nakup darila se postavimo v mislih najprej v stil obdarovanke.

Izvirna darila za stanovanje

Če ima celotno stanovanje v enotnem stilu, je potrebno paziti, da bo vaza ali kakšen podoben okras ustrezal temu stilu. Morda lahko namesto vaze podarite nekaj nevtralnega, kar se poda v vsak prostor. Razmišljajte tudi o dodatnih funkcionalnostih darila. Kot na primer vlažilec/difuzor zraka. Le-ta spremeni vodo v fino meglico, ki se z 360 stopinjsko difuzijo razprši po prostoru in prispeva k boljšemu, sproščujočemu ter poživljajočemu počutju.

Kako obdariti dobro gostiteljico?

Druženje s prijatelji in družino je najlepše darilo. Ženske se še posebej potrdijo ko so gostiteljice. Morda je lahko mini vlažilec z aromo pravo izvirno darilo zanjo. Mini vlažilec lahko postavi v svoj dnevni prostor, delovni prostor ali pisarno, kopalnico, spalnico. Zaradi delovanja difuzorja bo zrak prijetno navlažen in razkužen. Zaviral bo bakterijske okužbe in ohranjal hidrirano kožo ter proste dihalne poti. Tako se bo dobro počutila ne samo ona, ampak tudi družina in zbrana družba na obisku.

Foto: Mini vlažilec difuzorja v barvi temnega oreha (vir: Luniks.si)

Obožuje nakit – izvirna darila zanjo

Pri nakitu ali oblačilih upoštevajte, da kar je v modi ni nujno njen stil. Še tako edinstvena verižica, če ne nosi verižic morda ne bo zadela bistva. Kljub vsemu je nakit vedno priljubljen. Če ne veste, kakšen je njen stil, lahko izvirna darila zanjo izberete na področju dodatkov. Na primer: bambusova škatlica z ogledalom, kjer si lahko shrani nakit. Škatlica je izredno lepega, elegantnega dizajna. Izdelana je iz okolju prijaznih materialov. Lepo shranjen nakit ji bo pomenil še več.

Personalizirana izvirna darila zanjo

Koliko časa imate za planiranje darila? Če se boste pravi čas organizirali, lahko sestavite album s spomini, ki ste jih v zadnjem ustvarili v zadnjem času, fotografije pa so ostale na telefonu.

Zberete lahko skupne fotografije in spomnite shranite na USB ključek ter podarite digitalni okvir za fotografije. Tudi fotografije v standardnem okvirju so odlično darilo. Personalizirate lahko tudi kaj druga: rokovnik, ovitek za telefon…

Izvirna darila zanjo na področju lepotičenja

Tematika lepota – tukaj so vedno aktualna izvirna darila zanjo. Ne glede na to, koliko ogledal ima ženska, vedno se najde prostor za še enega. Bodite izvirni in podarite ogledalo z dvojno uporabnostjo: ogledalo in LED svetilka v enem.

Lak na nohtih lahko vedno povzroča preglavice. Še posebej, ko se mudi in se lak nikakor ne posuši. Prenosni sušilec laka na baterije za v torbico – odlična rešitev. Ne pozabite priložiti baterij. Prav tako je set za manikuro vedno odlična rešitev. Izberite zelo ugoden set za manikuro, ki vsebuje veliko dodatkov.

Povejte ji, koliko vam pomeni

Ob obdarovanju ženske – ne glede na priložnost, ji vsekakor povejte, da je za vas edinstvena oseba. Ne pozabite na objem.

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite