Izvirna Darila za vse generacije

Darilo je izkazovanje naklonjenosti, predmet, ki spominja na nek dogodek ali ko želimo nekomu polepšati dan. Dandanes najdemo na trgu veliko daril ampak težko je najti izvirna in zanimiva darila, ki bodo presenetile obdarovanca.https://luniks.si/izdelek/alarm-obesek/Obdarovanje

DATI POMENI PREJETI

Obdarovanje je proces usklajevanja ko hočemo nekomu povedati, da nam nekaj pomeni. Z darilom želimo prinesti izvabiti nasmeh na lica in prižgati iskrice v očeh.Veselimo se vsi skupaj in ne pozabimo, da je praznik lahko vsak dan, če se le tako odločimo.Obdarujemo zaradi sebe, da se mi bolje počutimo, ko prejmemo delček energije začudenja in presenečenja. In končno, obdarujemo za topel stisk rok, globok pogled v oči, prijazen nasmeh, občutek radosti, ko se nekoga lahko brez zadržkov dotaknemo. Objem in poljub pa pristnost odnosa še potrdita.Sprejmi me (obdarovanec) daruj me (darovalec) s tem ko me boš daroval, me boš vnovič dobil.(Mahabharata: verz 3136)

 PRIPRAVA DARIL

Ko pripravljamo darila poskušajmo najprej prisluhniti sebi. Kaj bi radi nekomu sporočili? Bodimo pozorni, kaj je drugemu všeč, kaj ga spravi v dobro voljo, po čem hrepeni njegova duša. Prijatelje moramo dobro poznati. Pri iskanju idej za darila ne pozabimo na intuitivne prebliske in se pustimo presenetiti.  

ZANIMIVA DARILA

Vsak se srečuje s problemom, ko neve kaj nekomu podariti in vse več radi posegamo po zanimivih in drugačnih darilih. Dan danes najdemo veliko zanimivih in različnih daril, s katerimi lahko presenetimo obdarovanca.Predvsem je pomembno , da so darila izvirna in uporabna in seveda cenovno ugodna.https://luniks.si/izdelek/vinski-in-sahovski-pribor-37-kosov/Če razmišljate o izvirnem in praktičnem darilu, vam predstavljamo komplet vina in šahovskega pribora (37 kosov)! Idealno za zabave in praznovanja, saj je šahovska igra in hkrati celoten komplet dodatkov za vino.  https://luniks.si/izdelek/skatlica-v-obliki-vrcka-olja-z-orodji/Majhna in čudovita škatla z orodji v obliki vrčka olja primerne za obdaritev vseh moških. Vrček orodij, ki nesme manjkati v nobenem vozilu ter domu. Škatla z orodjem vsebuje 22 kosov https://luniks.si/izdelek/darilna-kantica-5l/To je pristna kovinska kantica, spremenjena v darilni bar z videzom vintage.Lahko ga napolnite po lastni željihttps://luniks.si/izdelek/pameten-obesek-za-kljuce-crn/Ste utrujeni od zapravljanja časa za iskanje ključev? Ta piskajoči obesek za ključe je narejen za vas! Praktičen in zanesljiv dodatek se bo odzval na vaše žvižg tako, da bo sprožil ponavljajoč se pisk, kar vam bo omogočilo enostavno iskanje ključev. Vgrajena rdeča luč za osvetlitev vaše ključavnice, torbe …Praktičen in zabaven dodatek! https://luniks.si/izdelek/ovalna-gravitacijska-svetilka/V toplem okvirju te prijetno minimalistične svetilke je presenetljiv način osvetlitve. Ko dvignete spodnjo kroglico, pritrjeno na vrvico, se privlači na zgornjo – zahvaljujoč vgrajenim magnetom v notranjosti – ustvarja povezavo, ki vklopi LED-lučko svetilke. Njihova ločitev ugasne svetlobo.

Kako velika naj bo naša pozornost?

Lahko je velika kot nebesni svod in tako majhna, da jo lahko skrijemo med svoje dlani.Vas zanima 7 trajnostnih idej za zavijanje daril si poglejte https://luniks.si/?p=5803&preview=true   

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite