Izvirna poslovna darila za zaposlene in poslovne partnerje

Izvirna poslovna darila za zaposlene in poslovne partnerje

Poslovna darila so lahko tudi neke vrste razlog, da si s poslovnimi partnerji vzamemo čas in se obiščemo nekoliko manj formalno. Prav tako se lahko sproščeno poveselimo z našim timom. Gre za tisti del v letu, ko lahko malce damo na stran strokovnost in se pogovorimo bolj prijateljsko. Da boste pustili vtis izberite izvirna poslovna darila.

Luniks.si – veliko idej za izvirna poslovna darila (vir fotografije: FP)

Brez mreženja v poslu ne gre

Ne glede na to, v kateri branži delujemo, brez mreženja v poslu ne gre. Aktivno delovanje na različnih področjih vsekakor prinaša prednosti – mreža dobrih poznanstev je vsekakor ena izmed njih. Ob različnih dogodkih in ob koncu leta so to odlične priložnosti za krepitev naših medsebojnih vezi.

      -Pregled ciljev

Konec leta pomeni tudi konec poslovnega leta. In kakor si v začetku leta določimo cilje, služi konec leta temu, da cilje odkljukamo ali jih nadgradimo za novo leto. To je lahko odlična točka za pogovor z vašim poslovnim partnerjem in zaposlenimi. Povprašajte jih malo, kako so zadovoljni z letošnjimi uspehi. Kakšne cilje si bodo na podlagi letošnjega leta postavil za drugo leto?

       -Zanimanje za poslovnega partnerja

S tem, ko boste izkazali zanimanje za vašega poslovnega partnerja ste veliko dela naredili že sami. Če boste podarili še majhno pozornost, s katero izkažete, da ste pri izbiri darila zares imeli v mislih prav to osebo, boste zagotovo naredili vtis. Poslovna mreža ni samo posel. Je veliko več. In vlaganje v to mrežo – neprecenljivo. Pestro ponudbo za izvirna poslovna darila si lahko pogledate tukaj.

Preglejmo nekaj skupin poslovnih daril
     -Izdelki za zdravje

Med najbolj pogostimi novoletnimi željami je vsem znano: več gibanja in skrb za zdravje. Darila z mislijo na zdravje posameznika so vedno lepo sprejeta.

     -Hobiji

Z novim letom se pogosti cilji tudi pridobivanje kakšnega novega znanja (na primer literatura, tečaji, novi hobiji…).

    -Ideje za uporabne izdelke

Vedno aktualne so različne elektronske naprave (slušalke, zvočniki, solarne polnilne postaje, lučke…).

     -Izdelki za razvajanje

Pri podarjanju bonov pazite, da bodo le-ti zares privlačni (zanimiva restavracija, izlet…)

Masažna pištola

Ne glede na to, ali govorimo o poslovnem partnerju ali zaposlenem, je masažna pištola odlična ideja za poslovno darilo. S tem pokažete, da jim želite vse dobro, da želite, da se dobro počutijo in izražate skrb za njihovo zdravje.

Brezžične slušalke in športna zapestnica

2 v 1 komplet z brezžičnimi slušalkami in športno zapestnico, ki je novost na tržišču. Z brezžično Bluetooth 5.0 povezavo, ki omogoča veliko hitrejši prenos podatkov in bolj kvaliteten prenos zvoka. Napravi sta združljivi z Android in iOS pametnimi napravami.

Pameten obesek za ključe

Keyfineder je odličen pripomoček za iskanje ključev, torbe… Ob zvoku se pojavi tudi lučka, s čimer si lahko pomagate pri iskanju predmetov tudi v temi.

Vodoodporen prenosni brezžični zvočnik Bluetooth

Odlično in vsestransko uporabno poslovno darilo – mini prenosni zvočnik, ki je vodoodporen. Oprime se stekla, ogledala, opremljen je tudi s kaveljčkom, tako da se ga lahko namesti nahrbtnik.

Izvirna poslovna darila lahko poskrbijo, da izkažete hvaležnost in utrdite vezi. Zagotovo pa se prav vsako leto pojavlja vprašanje: kaj kupiti?

Ali potrebujete večjo količino izdelkov? Pišite nam: [email protected].

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

    Izberite